Tatlissannee12 Kızlaaarr 34 haftalık hamileyim karnımın belli bölgeleri çok ağrıyor karnım sert ve bebeğim hareketlerini de pek hissedemiyorum neden olabilir yaa🤔
Gny18 Tatlissannee12 canım büyüdükçe alanı daralıyor tatlı şeyler ye dinlen oynar o uyandıkça merak etme selametle gelsin.
Gaer25 Tatlissannee12 33+5 karnım gün içinde sürekli sertleşiyor gece uyurkende aynı şekilde. Sanırım kasılma demek bu. 34+2 doktor kontrolüm var soracağım umarım normaldir bu haftalarda
Gny18 Tatlissannee12 dönüyordur belki canım. Benimde göbeğimin üstünde sertleşiyor sürekli pozisyon değiştiriyor ola bilir. Dinlen biraz oynar inşallah oynamazsa hemen acile git bi baktır ne olur ne olmaz diye.
Deletedmom2265 Tatlissannee12 Kasılmanız olabilir hareketlerde azalmada varsa mutlaka doktora gidin derim 34. Haftada benimde karnımda sertleşme vardı nstde sancı çıktı rahim ağzımda kısalmıştı 2 gün yatışım yapıldı ciğer geliştirici vuruldu şuan 35+4’üm erken doğum riskim var
Tatlissannee12 Deletedmom2265 gittim nst yaptılar ilk nst de hareket görülmedi ikinci kez nst yapıldı hareket görüldü yarın sabah erkenden gelin dendi anlamadım yani
Tatlissannee12 Gny18 Nst yaptılar ilk nst de hareket görülmedi ikinci kez nst yapıldı hareket görüldü yarın sabah erkenden gelin dendi anlamadım yani
Deletedmom2265 Tatlissannee12 Muayene etmediler mi? Neden yatışı kabul etmediniz ki? Risk varsa ciğer geliştirici vururlar önleyici medikal tedavi uygulanırdı siz mutlaka sabah gidin bence 🤷🏻♀️
Gny18 Tatlissannee12 sancı mı çıktı yani? Eğer öyleyse açılmaya da bakılması lazım neden bakmadılar acaba? Guzel haberlerini bekliyorum inşallah
Hayal-123 Tatlissannee12 simdi yazılanları okudum canım doktor neden öyle bisey demis ki cünkü bugun sabahtan beri gecmeyen bir karın agrısı var bende korktum simdi hareketleri iyi ama ne bilim İnş bebislerimizi sağlıkla kucagımıza alırız bende 31+4 üm
Tatlissannee12 Hayal-123 ay inşallah bilmiyorum ki canım anlamadım yatış yapalım kontrol altında tutalım dediler yatış istemiyorum diyince o zaman eve gittiğinizde eğer hissetmezseniz tekrar gelin yatış yapalım. Hissederseniz sabah erkenden gelin dediler
Deletedmom2265 Tatlissannee12 Keşke etselerdi ya beni ettiler korkutmak istemem ama rahim ağzım kısalmıştı