Yagmurak5 Mdilekk çok geçmiş olsun :( çok üzüldüm . İşte sonra neden sezeryan oranı yüksek .. böyle işini sevmeden yapıp insana insan muamelesi yapmayan personeller yüzünden .
Mdilekk Yagmurak5 isini sevmeme değil hastalar üstünde ego tatmin ediyorlar bence hasta canının derdine düşmüş zaten biraz vicdan ya 😢
Mor_papatya_ Mdilekk Kuzum valla çatır çatır parayı aliyosa gelen hastalara da iyi davranmaları lazım bedava etmiyorlar en azından soruşturma açılsın ki korksunlar. Bence uğraşın sizin gününüzü maffetmis😤
Mdilekk Melikemercimek surdan kurtuluym da başka bissy istemiyorum kız akşam yemeği getirmişler biz uyuyorduk yarım saat geçti geçmedi anneme yemeğini verdiler geçti artık hastaninkini al anneme getirdiklerini geri götürdüler nasıl üzüldüm ya 😢
Taricat Mdilekk İşte bazı hastalar ve hasta yakınları bizim kadar sakin kalamiyor sonra televizyonda haberlerde çıkıyor sağlık çalışanı darp edildi vs vs … Tabiki şiddeti doğru bulmuyorum hiçbir şekilde ama insanları aşırı tahrik ediyorlar kaşınıyorlar yani
mhmmddgc Mdilekk O kadar hızlı suni sancı vermezler veremezler o riski göze alacak ebe tanımıyorum açıkçası. Muhtemelen boş serum gitmiştir. Ama yinede tavırlarından dolayı şikayet edebilirsiniz hakkınız vardır
Peperonni Mdilekk Normalde doğumu zaten ebeler yaptırıyormuş aslında ben öyle duymuştum. Eğer bir komplikasyon olursa doktor devreye girermiş. Ama sizin bu ebeler sizi kendi halinize bırakmış çok saçma bence hakkınızı arayın