Sevgiveysi Slm kızlar acile gittim kadın dogum yoktu sağlık ocağı kapalı lütfen bisey diyin bebegim için.Hareket yok ama karnımda çok az arada sertleşme oluyor ve dalgalanma oluyor bu normal mi
Kubra_miray_szr Sevgiveysi korkma canım O haftalarda bebeklerin hareketleri zaten azalıyor bak bende 27 haftadayım bazen hareketi hiç olmuyor telefonun flasini açıp karnıma tutuyorum pıt pıt bi atış var öyle olunca bebek yaşıyordur 🤗bazen uyuyorlar hiç hareketi olmuyor kötü düşünme
_tulayb26 Sevgiveysi çikolata gibi tatlı şeyler ya sonra su iç biraz dürt sol tarafına yat bakalım bide öyle dene hareketlerini inşallah bişey olmaz canım kötü düşünme sen
Sevgiveysi _tulayb26 yapıyorum sadece karnımda dalgalanma var onu anlamadım bebek mi hareketlerinde sertlik de yok eskisi gibi
_tulayb26 Sevgiveysi yani daha önce de dalgalanma şeklinde hareket ediyorsa bebektir tabi bebeğinin hareketini anlarsın kötü düşünme sadece dinlen uzun bi süre
Gzdtt Bu kadar telaş yaptıysanız eğer lütfen başka bir acile gidin bence beklemeyin. Gidin en azından içiniz rahat eder