Kadriye__ Anne karnın da ki çatlaklar Kaçıncı hafta da oluşmaya başlar , kaçıncı ay dan sonra olmaz acaba ?
Aslialp Kadriye__ 36. Haftaya girdim bende de olmadı henüz umarım olmaz ama biraz genetik bu tür şeyler hiçbir şey kullanmadım aklıma geldikçe zeytinyağı sürdüm toplasan 10 kere. Genelde 32. Haftadan sonra oluyor ama daha erken başlayanlar da var m
arenkus Kadriye__ karnımda oluşmadı henüz ama belimde oluştu mor mor beyaza dönecek sanırım 😔 34 hafta giricem
lilya-pn 27 haftadayım henüz bende çatlak olmadı. Ama olursa da ne yapalım. Sadece orjinal hindistan cevizi yağı sürüyorum her gün duştan sonra.
JaDe80 Olmaması için bol bol su tüketmek gerekiyor gereğinden fazla kilo almamak gerek ben bebek yağı sürüyorum şimdilik
Serenay07 28 haftalıgım karnımda bırsey yok bel kısmımda hafıf morluk gordum ama kuzum sonrası ne olur bılemıyorm ve lıerac bıo kullanıyorm hergun aksam
ZNADA @Kadriye__ ben de 39.haftadayım çok şükür hiç olmadı günde 2 kere nemlendirici krem kullandım bir de yürüyüş ve egzersiz yaptım sürekli galiba onun faydası çok oldu