cansuuuu1 5.haftada beta 10.000 çıktı, bir yakınım ikiz olabilir dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlaarr? ✨
Mine14 cansuuuu1 betayla ikizin bir anlamı var arkadaslar haftasına göre yüksekse ikiz olabilme ihtimali var . Kendi doktorum söylemişti
Sehrbnon12 cansuuuu1 kuzum ben 5 haftada ölçtürmedim 4. Haftada beta 350 ile öğrendim hamileeliğimi ve cift yumurta ikizlerime hamileyim yani o yuzden 5 haftada 10 bin olması ikiz veya tek denilmez ultrason da karından görülür zaten kese hayırlı olsun by arada 🙏😘
Sngl_12022 Benimde 15 bindi banada ikiz olabilir dediler ama tek oldu ayrica buyuk ihtimalle bi oglunuz olacak 😌
_gmzenur_ Sngl_12022 Beta değerine göre cinsiyet belli olabiliyor mu canım ? Benimde 5+5 haftadayım beta değerim 30.000 çıktı
Deletedmom8373 Benim 20755 di tek bebek 👶 Sağlıklı olsun da 🙏 Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 🫶
cansuuuu1 Sehrbnon12 tesekkür ederim canım benim 😍 tabii sağlıklı olsunda hiç önemli değil, kayınpederim ikiz bu arada 🤩
Sehrbnon12 cansuuuu1 kız bende kese görmeye gittiğimde doktor 2 tane diyince nasıl ağladım varya şok oldum 😘🥰