2022Mom2022 Kızlar selamün aleyküm hepinize yarın Allah izin verirse tam 4 haftalık hamile oluyorum yani yeni başım inanılmaz dönüyor sürekli uzanıyorum sizdede bu kadar yoğunmu bendemi bi anormallik var aklımı meşgul ediyo 😥
Deletedmom727272 Tebrik ederim öncesinde😊Kan şekeriniz oynuyor olabilir 3 saatte bir ağzınıza bişeyler atın fındık fıstık y da meyve olabilir
Melegimm_ Ve aleyküm selam canım. Benimde ilk haftalarımda olmuştu kansızlık ve demir eksikliği çıktı. Serum aldıktan sonra geçti.. çünkü değerler düştüğü zamanda baş dönmesi yapar.. sende bir değerlere baktır istersen.
2022Mom2022 Melegimm_ hamilelere serum takılabiliyormu sadece b12 m düşük çıktı kızlar böyle bişey olamaz gözlerimi dahi açmakta zorlanıyorum şimdiden böyleyse napıcam ben
Melegimm_ 2022Mom2022 evet canım serum takılıyor. Ben hatta iki hafta üst üste aldım çok iyi geldi.. resmen enerji depoladım diyebilirim.. 🤗
Deletedmom727272 2022Mom2022 karartma yahu hemen enseyi😁 çok normal eksiklerin olmasa ki b12den fire vermişsin hiç takılma hemen takviye ile sonuç alıp düzeleceğin şeyler bunlar En beteri bu olsun🎈
2022Mom2022 Deletedmom727272 haklısın kuzum yarım zaten sağlık ocağına gidicem tekrar detaylı baktırıp ne gerekiyorsa yazssın bari bide bu duruma mide bulantısı eklenirse diye aklıma geliyo bana bi fenalık geliyo neyse sağlıklı gelsinde ben razıyım 🥹
2022Mom2022 Melegimm_ bu gidişle bende o yola giricem heralde ilk bulantımda başlamış oldu sadece bu kadar erken ortaya çıkması bunlar tedirgin etti beni neyse allahım sağlıklıdır inşallah bebiş randevuyu iple çekiyorum