10 aylık evliyim ilk başlarda hiç çocuk düşüncemiz olmadı sonra ocakta hamile kaldığımı öğrendim. Bebeğimin hiçbir sorunu yoktu. Gelişimi gayet güzel gidiyordu. Kalp atışını da duymuştum. 11 haftada Rutin kontrol günümde kalp atışının olmadığını acilen kürtaj olmam gerektiğini söyledi doktorum. Dünyam başıma yıkıldı desem yeridir. Kürtaj olup evime geldiğim günü unutamıyorum. Kürtajdan sonra kanamam hiç olmadı ağrılarla hastaneye gittim. Yeniden ilaçlarla kan pıhtılarını düşürttüler ve doktorum yumurtalıklarımda kist oluştuğunu olabildiğince yumurtalıklarımda tembellik olduğunu hormonlarımın bozuk olduğunu söyledi ve bir daha anne olma ihtimalimin var olduğunu ama düşük ihtimal olduğunu söyledi 22 yaşındayım yumurtalıklarımın 40 yaşındaki bir kadının yumurtalığı gibi çalıştığını belirtti ve umutsuz şekilde femara verdi sonrasında ovitrelle verdi ağlayarak çıktım mayıs ayında da klomen ve ovitrelle kullandım ama tutmadığı için umudum da yoktu. 2 kez değerlendirdik. İğneden 36 saat sonra ve 2 gün sonrasını değerlendirdik ve ben dün hamile olduğumu öğrendim. Kürtajdan tam 3 ay sonra hamile kaldım. İnşallah devamı sağlıklı şekilde gelir dualarınızda bana da yer verin. Benim dualarımda sizlerle. Dilerim Allahtan hepiniz aynı duyguları yaşayın. 2 şer 3 er sağlıklı çocukları olsun. Umudunuzu lütfen kaybetmeyin ve evde oturup zaman kaybetmeyin. Kürlerle uğraşıp hormonlarınızı bozmayın. Gerçek tıpın yerini hiçbir şey tutamaz ve çok klasıik bende herkesten duydum. Kendinizi strese sokmayın. Olacak mı olmauacak mı ilişki yaşarken özellikle dikkat edin. Doktorum beynin rahime bildiri gönderip var mı yok mu bir şey söyle diye gerip strese soktuğundan bahsetmişti. Buna dikkat edin. İnsülin direnci de çok etkiliyor. Potenden diye bir takviye vermişti doktorum ilaç değil danışıp kullanabilirsiniz. Ve ard arda ilişki yerine gün aşırı bir gün var bir gün yok şekilde değerlendirin. Yumurta tembelliği olalarda hiç üzülmesin önemli olanın yumurta üretimi değil mevcut yumurtanın kalitesi önemli olması bu da femara klomen gibi ilaçlarla mümkün. İnşallah aynı heyecanı duyguyu isteyen herkes yaşasın. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın