KubraMyvz Merhaba, Haftamdayım doktorum bol bol hurma yememi ve adaçayı içmemi istedi ve bende yavaş yavaş bebeği kasıklarımda hissediyorum. Kasık kısmımda da hareketlenme başladı son 3 gündür. Meryem ana otu kullanan oldu mu aranızda ? Nasıl kullanılıyor ? İnternetten baktım bi çok yer suyu içilcek yazmış kimisi de suya koyup doğuma gidiceksiniz yazmış 🤷🏻♀️
Haticeask KubraMyvz bildiğim kadarıyla sancılar başlayınca derin bir kabın içerisine bırakılıyor ve Meryem suresi okunuyor doğum biter bitmez de sudan çıkarılıyor
NisaO KubraMyvz doğum başlayıp suyunuz geldiğinde otu suya koyuyorsunuz kökünü, geniş bi kovaya doğumdan çıkınca da çıkarıyorsunuz . Suyunuz gelmeden veya tam anlamıyla doğum başladı denmeden koymayın bi faydası olmayabilir doğum başlayınca konuluyor 🌹
hunilimom KubraMyvz yanına alma imkanin varsa yanına al doğum anında sancı odasında felsn bir kaba koyup yapabilirsin yoksa da dışarda olan birine ben kayınvalideme verdim yanımda annem olucakti o duaları okudu etti suya koydu doğum bitince de çıkarttı sudan kimisi suyunu iç diyie ben içmedim
KubraMyvz Haticeask o süre zarfında hastanede oluyoruz orda mı yapmamız lazım acaba ? Annem gelecek ona tembihliyeyim eğer öyle ise ?
KubraMyvz hunilimom Valla anneme diycem yanıma alıcam o zaman hastanede bi kaba su koyup okur yapar yada köyde teyzem var ona soyluycem annem arar o koyar diye düşünüyorum 🤔
Haticeask hunilimom ya çok sevindim benimde ilk doğumum olacak 34 haftalığım inşallah kolay bir doğumum olur 🙏🏻
KubraMyvz Hilalohilal ona da bugün baslıycam nasib olursa doktorum önerdi bana açılma için yardımcı olur muhakkak kullan hurma ve adaçayını dedi bende bugün eşime dedim marketlerdekine güvenmiyorum katkı maddesi vs vs çarşıdan al gel diye dün hurma bulmuş sadece bugün adaçayı ve Meryem ana otu arıycak sağolsun
YasTIK2 Hilalohilal merhaba 37. Haftadayım benim doktorumda adaçayı içmemi istedi içiyorum ve günlük 5 hurma tüket dedi
Hilalohilal YasTIK2 teşekkür ederim canım saliya kadar doğumun kendiliğinden başlaması lazım yoksa suni sancı alacağım valla korkuyorum 😆 adaçayı içeyim belki bir işe yarar
Hilalohilal KubraMyvz aktarlarda bulunuyor genelde ben aldım da geçen gün aramama gerek kalmadı ilk girdigim aktarda vardı ☺️