Deletedmom623737 Deletedmom83940 hiç unutmam hamileyken buz dolabını her açtığım da enginar kokusu gelirdi böyle bol bol limonlu o kadar çok aşermiştim ki yiyemedim
benimmdunyamm Deletedmom83940 biteli çok oldu ama söyleseler inanmazdım hamileliğin başında gece 12 de resmen biri burnumun dibinde tantuni yapmış gibi koktu 🤣🤣aşırı değişik gelmişti yedim tabi hemen
Deletedmom83940 Deletedmom623737 benimde sürekli canım bişey istemez ama bu sabah yoğun bir pekmez kokusu geldi 😂
Deletedmom83940 kahvesever__ bende öyle çok aşeren birisi değilim 12. haftamda belki iki üç kere olmuştur bu seferde pekmez koktu burnuma 😂
Deletedmom727272 Akşam yemeğinden sonra burnuma gelen ne idüğü belirsiz soğan halkası kokusu 😂 yarım saat cebelleştim kendimle saat 22:00’de ocağın başında çok yağ annecim diye diye kızartıyodum
Deletedmom83940 benimmdunyamm evet aşerdiğimiz şeyleri yememiz gerekiyormuş bi yerlerimiz şişmesin diye galiba 😂
Deletedmom727272 Deletedmom83940 valla şımar bende şımarıyom zaten kul köpek olucaz doğduklarında bari son piremsesliğiz böyle masum olsun
kahvesever__ Deletedmom83940 ya maşallah benim ailem de uzakta 3 yıldır göremiyorum 2 ay olduğu doğum yapalı annem babam telefondan bille çok seviyor akıları gidiyor severken hep diyor babam çok tatlı senden bille tatlı 🤣🤣 doğunca daha çok sevilir ilk torunlar
[silindi] Deletedmom83940 36 haftalik sevgiliyken kocama verdigim aserme listesinden alakasiz bir aserme seruvenim var , hatta baya alakasiz , cocamin isine geldi bu olay tabii simdide sut misira taktim persembe pazar var gidip alacam bakalim…
Deletedmom83940 [silindi] ayy deme onu bende istemiştim tabi o zaman çıkmadığı için konserve mısır yedim 😢 daha sonra hiç canım istemedi ama hatta şu anda mısır tezgahları olmasına rağmen bakasım gelmiyor 😂
Deletedmom83940 kahvesever__ köyden komşumuzun torunu vardı bizimkilerin çocuğa içi gidiyor resmen öyle bir seviyorlar ki belki kendi akrabaları böyle sevmemiştir eşimde hep imreniyordu acaba baban bizim çocuğumuzu da böyle sever mi diye deli misin ölürler diyordum şimdiden bile sabırsızlar artık doğsa diye kardeşim her gelmem de doğur artık şu çocuğu diyor 6 ay daha var 😂😂😂
Deletedmom83940 Deletedmom727272 demi ya kaç kere hamile olcaz ki zaten 😂😂😂 belki ilki kadar şımartılmayız 😂