Pijamaskeliler AnGeL_24 benimde olmazdı gebeligu bi öğrendim belirtim buydu kimisi sancısını çeker kimisi de yaparmış sürekli doğuma kadar diolar valla doğsunlar da herşeye raziyim
Pijamaskeliler AnGeL_24 ayy ne güzel maşallah ben hale gaz çıkarıyorum pirt pirt mübarek bugün kalp sesini dinledik 😂😂
Mesudesrds AnGeL_24 benimde şuan gazim var bende çıksın istiyorum ister sesli ister sessiz 🤭🤭 eşimin yanında da çıkıyor napim içimde tutamam ki 😀😀
Mesudesrds AnGeL_24 normalde olsa bende utanırım ama hamilelikte gaz çıkmadı mı işte o zaman sıkıntı utanmaktansa gaz çıkarmak daha iyi napalim eşimde benim yanımda çıkarıyor o utanmiyorsa ben hiç utanmam mecburum çünkü 🤭🤭😀
BenEsra AnGeL_24 ay ben hiiç utanmam ne utancakmışım ki o yaparken iyi bi de biz hamileyiz 😂 sallll gitsin qhshhaahhswk
Mesudesrds AnGeL_24 yap giz tuttuğun kabahat şimdi ben kıvranıyorum çıksın diye çıkmıyor Bi türlü 🤭🤭🤭
Deletedmom7373700 AnGeL_24 kız gece adam uyuyor numarası yapıp karım bir osursa da duysam demiyordur heralde 😂 o da uyuyordur. Tıpa takacak halimiz yok totomuza. İnsanız sonuçta. Gaz bu çıkacak ya alttan ya üsten
AnGeL_24 Deletedmom7373700 geceleri cikiyomu cikmiyomu bilmiyorum ama bunuzleri oyak oluyorum cikdigini duyuyorum