Melikeuyar ilkbeybiannesi işte bende bunu istyrm sakinleştirici yapınca hemen rahatlıyosun demi ben panik atak hastayim ve sakinleştiriciyi belden iğne yapılır yapılmaz istyrm
ilkbeybiannesi ReyhanOzer0 ameliyattan önce ağdayla, ameliyattan sonra 10 gün sonra kontrole çağırdı doktorum o zaman ağda yapamadım jiletle temizledim
ilkbeybiannesi Nerminakyel01 hayır hiç korkmayın inanın elinizi bağladıklarını fark etmiyorsunuz bile her şey çabucak olup bitiyor korkulacak bir şey yok
Nurozcanx ilkbeybiannesi ben elleri bağladıklarını bilmiyordum sprinal olduğu için mi bağlanıyor müdahale vs olmasın diye acaba Bende 39+2 ters dedi bebeğe dönmedi ufaklık sezaryen olucam bende
ilkbeybiannesi Nerminakyel01 evet devlet hastanesinde oldu özel hastaneden bi farkı yokmuş doktorum çok iyiydi
ilkbeybiannesi 1kedi1beybi rabbim kolaylık versin inşallah inanın bundan mı korkmuşum diyeceksiniz. Siz pozitif olursanız her şey kendiliğinden ilerliyor zaten rahat olun lütfen ❤️
ilkbeybiannesi atak13 ben spinalde daha rahat edeceğimi düşünmüştüm etkisi geçince hemen kendime geleyim diye hem de bebeğimi görmek istemiştim hemen
Merve0671 ilkbeybiannesi bende böyle istiyorum işte , var ya doğumdan çıkayım bir rahatlayacam anlatamam size
ilkbeybiannesi gizemfield hayır ayağa kalkınca geçiyor ama o patlatacakmış gibi hissi rahimde kan birikmesinden olabilir. Kontrolde kanınıza baktılar mı kanamanız nasıl
ilkbeybiannesi [silindi] merhaba evet devlet hastanesinde doğum yaptım ben de randevu bulamıyordum 32.Haftadan sonra randevusuz bakmaya başladılar haftam yüksek olduğu için çünkü kontroller 2 haftaya düşüyor
ilkbeybiannesi burcumm0626 bol bol dua ettim rabbim kolay hayırlı doğurmayı nasip eylesin bebeğini sağlıkla büyüt inşallah ❤️
Merve0671 ilkbeybiannesi inşallah sallandığımda falan paniklemem kollar bağlı olacak napacam ben ya, duramazsam baskı acı hisettiğimde kızlar kalkamamda
ilkbeybiannesi Papatya58 ayy hayırlı doğumlar olsun sağ Salim kucağınıza alın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤️
5elinkuru Sağlıkla büyütün inşallah bende nasipse 29 haziranda sezeryan olucam korkudan hep buraya gelip deneyimleri okuyorum iyi geldi teşekkürler.
Merve0671 5elinkuru bende 5 temmuzda olcam aynı senin gibiyim spinal sezeryan istiyorum panik atağım olduğu için kararsızım çoğu zaman, ama böyle hikayeleri okuyunca da içim rahatlıyor bende atlatırım allahın izniyle diye düşünüyorum