-PembePapatyam- Kızlar 38+0 oldum bugün biraz bel kasık ağrım var gecede vardı çok değil adet ağrısı gibi yarın kontrolüm var. Biraz önce lavaboda beyaz koyu bi akıntım oldu nişan böyle birşeymi?
Cano13 -PembePapatyam- afedersiniz canim Ama Bende diskimi yaptigimda oyle bsiey gormustum sade beyaz akinti gibi bsiey di 2 kere gordum Ama emin olmadim y’a 😕 çünkü ıc çamaşırım da bısey yoktu
Ilkhayat -PembePapatyam- canım benim benimde ilk gebeligimde böyle Nisan gördüm kahverengi sümüksü bı akintiydi 38+3 te de doğum yaptım Allah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini ama bence Nisan değil ama sancılar başladıysa ay gün sancilarindir anne geliyorum diyor 🙏🤗❤️
-PembePapatyam- Cano13 benimde yoktu canm bende peçete koyuyorum genelde onda normal akıntı vardı lavabodan kalkarken geldiğini gördüm koyu beyaz akıntı olarak
Mehtapca06 -PembePapatyam- insallah sende bana dua et benim nisan geleli bir hafta olacak doguramadim
-PembePapatyam- Ilkhayat evet canım galiba değil bilemedim. Sancılarda adet sancısı gibi gelip gidiyor çok uzun kalmıyolar