Kaaneda Bebeğin memeye düşkün oldu emzirmeye devam ediyorum bu durumu yaşayıp emziren anneler vAr mi ya da sıkıntı olur mu -
De25 Kaaneda bizim büyüklerimiz sur bebeği zehirler derler doktora danış istersen hamile iken emzirmek zararli diye biliyorum
Mehtapca06 Kaaneda ilk dört ay emzirdim kendimi yorgun hissetmeye basladim ozellikle gece kalkip emzirdigimde ondan biraktim isterseniz foguma kadar emzirebilirsiniz bir zarari yok
Stuna Kaaneda hayır hiç bi şey olmaz devam edin emzirmeye. Ben emzirdim doktoruma da sordum bırakma bi şey olmaz dedi. Eski laflara kulak asmayın.
Acemianneee08 Kaaneda doktorlar 4. Aya kadar izin verşyoe diye biliyorum kuzum sonrası hem senin depoların boşalmasın hemde diğer bebek beslensin diye kesmeyi öneriyorlar. Yoksa diş çürümesi flan yapıyor diş kaybına yol açıyor
Kaaneda De25 zehirlemek şehir efsanesiymiş çok sağlıklı olan süt zehirlemez hep korkutmak için ama rahimde gevşeme falan oluyormuş ondan korktum
Beyhan60 Kaaneda doktor bana kasılma olur dedi ben bıraktırmaya çalışıyorum.Çünkü lekelenme yaptı.Yoksa zehirlemek falan hikaye yanlış bir inanış