Aasa Öncelikle saçlarım okadar cansızlaştı ki ilk gebeliğimde aksine parıl parıldı😁 meyve ve soğuk içecekler inanılmaz tükettim ama hepsinden önce gebeliğimi bile öğrenmeden göğüslerim inanılmaz şişti vee her gün deliksiz uyumaya başladım 😅😅
annesinin_beybisi Aasa benim de kızım olucak. saçlarim cok döküldü ve cansizlaştı tabi ilk zamanlar , göğüsler aynen şişti 🙈soğuk icecek kısmı da bende aynıydı. ekşi cok yedim normalde erik asla agzima süremem dislerim kamaşır ama cok erik yedim . uyku kısmı olmadı bende erkenden kalkıyorum uyku yok😀
Deletedmom52620 Aasa bende hepsi tam tersi oldu ama gene kızım olacak tüm hurafeleri sıralıyorum şimdi 😂 saçlarım pırıl pırıl çok tatlı yedim aşırı aşeriyordum. Soğuk içecek her zaman severim kahvaltıda dahi çay içemem evde oda ama dışarıda çay kahve içmeye bayılıyorum ilk aylar sürekli mide bulantısı istifra vardı 5 den sonra birşey yiyip içemiyordum. İdrarım açık parlak sarıydı normal saatimde yatıp kalkıyorum hatta sabah 5 dakika fazla yatakta kalayım bir güç beni uyandırıp kalk diyor uyuyamıyorum. Lahana çamaşır suyu testi erkek belirtisi vardı. Çin takvimi Rus maya kan yenileme erkek gösteriyordu. Herkes dedi erkek bebeğin olacak. Ultrasonda kesesi fasulye gibiydi. Sağ tarafımda oluşmuş hep sağımda 20 haftalığız orada hissediyorum. Rüyalarımda hep erkek bebek görüyordum bana hatta erik atıyorlardı 2. Kattan bebeğin erkek olacak diyorlardı bağıra bağıra daha çok şey yaptım 😂😂
Elif-dmn Aasa benimde bütün belirtiler çin takvimi vs erkek diyordu. Ayrıca saçlarım canlılık kazandı parlak oldu. Birde benim bebeğim sağ tarafımda oluşmuş hep sağda hissettimm göbeğim önde yaygan değil ve kızım oluyor 😂 çok şükür öyle aşırı bir mide bulantısı kusma olmadı da yani hurafelere bakarsak benim oğlum olmalıydi 😂😂
Deletedmom727272 Aasa aynısı bende de vardı, suratıma, keseme bakan kız dedi, ammaaaa pipili geliyor Sağlıkla gönlünüzden geçeni versin🙌🏻
Aasa Deletedmom52620 ahahahah hepsi çok iyiymiş benim hepsi ilk gebeliğimden farklıydı belki de fark etmem o yüzden kolay olduu😄 mide bulantısı bende ilk 3 ay çok yaşadım🤢 şimdi daha iyiym💓
Deletedmom52620 Aasa inşallah olsaydı da iyi olurdu ama kız da başka bir güzel oluyor o süslü şeyleri giydirme etme de hevesli oluyor insan birde eşim her sabah eşim diyor sen ne kadar güzel olmuşsun yüzüne gözüne aydınlanma gelmiş önceden çirkinmiydim acaba diyorum sonra dedim nasıl olsa kız halaya benzer onların güzelliğini alıyor onları çirkinleştiriyor bana olan birşey yok daha da güzelleşiyorum diyorum 😂
Derya-38 Aasa Aasa @annesinin_beybisi Çin takvimi erkek diyor saçlarım çok cansız yüzüm çok yağlanıyor aşşırı bulantı kusma tiksinme durumu var meyve yiyorum idrar rengi bence su içme durumuna bağlı ben hiç mi hiç su içemiyorum mat ve sarı. Göğüsler ağrıyor ama çok değil rahatsız etmiyor ama büyüme var. Sivilce çıkıyor bu gebeliğimde 10+0 henüz çok erken öğrenmek için bakalım dr ne diyecek. Bu arada ilk gebeliğimde Çin takvimi tutmuştu ki bence denk geldi yani eğlencesine yapmıştık meyve yemiyordum hiç kusma bu kadar fazla değildi oğlum oldu saçlarım çok güzel görünüyordu çok acı yiyordum ekşi tuzlu çok severdim tatlı olan her şeyden nefret ederdim hele ki meyveli sakızlar beni bitirdi nane kokusuna dayanamazdım çok iğrenç geliyordu bana ay zor geçti geçiyor velhasıl kelam