Betullyillmazx Kızlar dün acile gittim nst 30-34 gösteriyor altta açıklık gözükmedi ama hala kasik ağrılarım geçmedi neden böyle ilk hamilelik. Hiç bilgim yok canım yanıyor sanki adet oldum
Tanemveannesi_ Betullyillmazx ay bnde de aynı sırtım belim ayaklarım kasıklarım komple vücut ağrısı çekiyorum nst ye gitmedim ama hazırlık yapıyorlar gelmek için benimde ilk gebeliğim 😞 pek bilgim yok
Betullyillmazx Tanemveannesi_ valla bende aynıyım güzelim ya geçmek de bilmiyor hiç birisi 🙁 kaç haftaliksin 🌸
Tanemveannesi_ Betullyillmazx 38 + 5 canım sen kaç haftalık hamilesin Allah yar ve yardımcımiz olsun inşallah 🥺 🤲💓
Zeysamm Bende öyleyim ya adet agrısı gibi fazla uzun sürmüyor ama agrı yapıyo ayaklarım fena sırtım da agrıyor 35+4 🫣
Betullyillmazx Zeysamm aynıyız valla bende 35+5 yerleşiyor sanırım kanala doğru 🙁 ödemler de arttı maalesef artık doğurmaak istiyorumm🥲
Betullyillmazx Tanemveannesi_ ay amin inşallah canım benim sağlıkla alalım bebisleri 🌸 ben 35+5 im daha 🥲🥲🥲
Zeysamm Betullyillmazx Vallahi al benden de o kadar ayaklarımı gördükce aglayasım geliyo ya hayırlısıyla bir avazda doguralım da sıcaklarda hele daha zor 🙄
Tanemveannesi_ Betullyillmazx minik daha seninki 🥲 benim de ilk nişanım 35 de geldi şuan 38+5 oldum hemen doğum olmuyor sancı olmayınca korkma Allah’ın izniyle ❤️
Betullyillmazx Tanemveannesi_ daha küçücük ablası bence de büyüsün biraz ❤️ içim rahatladı demek ki zamanım var daha 🥲 çok teşekkür ederimm Allah razı olsunnn❤️😍❤️😍❤️😍
Tanemveannesi_ Betullyillmazx sakin ol kuzum dediğim gibi benimki de 35 de nişanım geldi 37 de tekrar geldi 39 a giricez ama gelen giden yok 🥲 Allah kolay doğumlar versin inşallah 🤲💓 sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 💓