Aliceindunyasi Kızlar 10eylülde bu siteden 327tl ye kraft yataş lüks yatak aldım ve o günden beri iletişim numaralarını arıyorum ve kimse açmıyor bu halimle beni üzdüler allah iki taraftada sorsun sizde çok dikkat edin😞
Gulsunoyku Aliceindunyasi geçmiş olsun canım tüketici hakem heyetine başvuru yapın inş alırsınız paranizi
rileyss Aliceindunyasi Ben bu siteye giremedim böyle bir adres yok diyor. sitenin tam adresini paylaşır mısınız ?
Tarcininannesi Aliceindunyasi Kredi kartıyla aldıysanız bankanıza da mutlaka haber edin ödemeyi geri çekiyolar...bi kere benim de başıma gelmişti garanti bankası saolsun ödemeyi iptal etti hemen...ama tabi bankadan bankaya değişebilir...
Gulsunoyku Aliceindunyasi evet onlara süre veriliyor o tarihe kadar problem çözülmezse dava açıyorsun elinde fatura falan varmi
Ilkgozagrimiz Aliceindunyasi sakin 1 ayi beklemeyin 15 gun icinde muracat etmeniz lazm yoksa hic bisey yapamazsiniz
Aliceindunyasi Ladess telefonu açmadıkları için mail atmak hiç aklıma gelmedi geçen hafta Perşembe aradım ilk açtı biri ve biz size dönücez dedi bi daha açan olmadı😞 50kere aramışımdır
rileyss Aliceindunyasi şikayet var.com 'a yazın bence. genelde oraya yazınca firmalar hemen geri dönüş yapıyorlar şikayet silinsin diye
Aliceindunyasi rileyss yani onuda düşündüm ama bilinen bi firma değil bu tarz kaygısı olcağını sanmıyorum sosyal mesya hesaplarına baktım onlar bile aktif kullanılmıyor😞
Aliceindunyasi Ilkgozagrimiz tüketici hekem heyetiyle görüştüm onlar 1 ay dedi mesafeli satış sözleşmesinde 1ay içinde ürün teslim edilir gibi bişey yazıyor onun için
Ilkgozagrimiz Aliceindunyasi iyi o zaman bari onlarla gorustuyseniz sikibtili yaa internet alisverisleri
Aliceindunyasi Ilkgozagrimiz yaa ben sürekli internetten alışveriş yapan biriyim yıllardır ama bu ikinci oldu ve ikiside hamileliğime denk geldi😞
Ilkgozagrimiz Aliceindunyasi bnde kendime cok yaptim ama bebegim icin cesaret edemiyorum sorun yasarim diye
Babydr Güvenilir sitelerden ve bilindik sitelerden alışveriş yapmak en sağlıklııs arkadaşlar geçmiş olsun canım sanada umarım paranı geri alırsın