Gizem260 Ben emzik vermeyi düşünüyorum bebeğime ilk ne zaman verilmeli ? Emzik verip meme reddi yaşayan oldu mu? Avent aldım bu arada
Derya Gizem260 ben doğduğu gibi meme verdim sonra da uyurken emzik tutturdum şimdi de sadece uyurken emzik alıyor sadece uyku aracı gibi görüyor🌸
mervesglm Gizem260 hangi şartlarda emzik kullanmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bi ebe böyle bir paylaşımda bulunmuş belki işinize yarar.
Deniz_20 Gizem260 biz de eve gelen ebemiz 1 haftalıkken verdi oğlum da aldı 2 sene emdi dişi de ağzı da sapasağlam vermeyi tercih etmeyenlerin sebebini açıklarsa biz bilmeyenlerde öğreniriz☺️ Ben verme taraftarıyım bebeklerin emme refleksi güçlü oluyor emzik de bi nevi kolaylık sağlıyor.
Gizem260 Sarahh ilk bebeğim biraz tecrübesizim nedenini açıklarsanız vermemenin bende bilgi almış olurum
Kubrailkan Benim bebeğim 44 günlük oldu. Dün verdik elini emmeye basladi hem oyuzden hemde uykuya geçerken meme istiyor karnı yokken🫠 bir de dışarıda vermeyi düşünüyorum. Onun dışında vermek istemiyorum çok alismasin diye 🙏😊
_neslihan_ Kubrailkan vallaha benimkinde aynı sürekli meme meme memede uyumak istiyor bende şuan zorla tutturmaya çalışıyorum en azından geceleri emsin diye çok az tutuyor bence verin en köyü geceleri emsin
Gizem260 mervesglm çok teşekkür ederim. Yani sürekli değil tabi aşırı huysuzlandığında uykuya geçme evresinde falan Kolik falan olursa bazen ihtiyaç olabiliyor sanırım
EsraBaykara mervesglm paylaşım için teşekkürler. Bu emzik meselesini bende merak ediyordum. Takibe aldım👍🏼💐
Gizem260 Deniz_20 aynen öyle bilmediğim için bazen vermeli miyim ne zaman vermeliyim yani verirsem zararları neler bilmediğim için
maviananas Gizem260 bir yerde ilk 15 gün sonrası verilebilir yazıyordu bende ona göre vermiştim bir sorun yaşamadık. zararı diş ve damak yapısını bozuyormuş bazı emzikler ama siz zaten kaliteli olanı almışsınız bende Avent kullanıyorum bebeğime meme reddi olmadı
Gizem260 EsraBaykara yani biraz karışık bir durum açıkçası bide ilk bebeğim napmam gerektiğini bilmiyorum
Lizbonn Gizem260 Ben vermedim şahsen ama gerek duymadığım için. Daha sonradan memeyi bırakmakta zorluk yaşamayalım diye. Ama veren arkadaşlarım vardı. Kimisi meme reddi yaşadı kimisi yaşamadı. Bu bebeğe de bağlı biraz açıkçası
Gizem260 Lizbonn sanırım evet öyle çevremde biri baştan vermeyip bebek kolik olunca vermek istedi ama bebek tutmadı zorlandı mesela çok
maviananas Gizem260 yani şöyle emzik biraz da doyma hissi yaratıyormuş bebeklerde ilk önce bir süre memeye alışması gerekiyormuş. Ben ağladığında ve uykuya dalarken veriyorum işe yarıyor
Gizem260 maviananas hımm doğrudur ya ben de sürekli emsin istemiyorum ama daha sonra olur da vermek durumunda kalırsam almazsa diye düşündüm
maviananas Gizem260 dediğim gibi uykuya dalarken verirseniz çok işe yarıyor uykuya daldığında da ağzından atıyor benimki yani çok kalmıyor ağzında
Gizem260 Sarahh bazen bebek büyütmeye netten bişeyler okumanın yetmediğini düşünüyorum bende araştırdım biraz ama uygulamaya geçince herşey çok farklı olabiliyor