aynenkezoaynen Deletedmom52620 Yaaa ne mutlu size rabbim inşallah hep böyle mutluluğunuzu daim eder🙏 Çok şükür gözünüz aydın hastalık sonrası size mutluluk getirmiş🌹😍😍
Deletedmom52620 aynenkezoaynen allahım bu mutluluğu sizede tez zamanda yaşatsın ❤️ Keçiboynuzunu ekliyorum kullanmanızı tavsiye ederim hem siz hemde eşiniz o sıralar keçiboynuzu pekmezi içiyordum tatlı kaşığı
aynenkezoaynen Deletedmom52620 yaa çok teşekkür ederim maalesef adet oldum😔 o kadar da ümitlenmiştim ama boşa çıktı inşallah bidahaki ay 🙏🙈
aynenkezoaynen Deletedmom52620 olsaydı iyi olurdu eşime sürpriz yapacaktım ama olmadı kısmet değilmiş çol teşekkür ederim herşey için☺️
Benimennembirmelek Benim gecikmemim birinci günü çok silik çıktı gecikmemden 3 gün sonra yaptım net iki çizgi çıktı
Deletedmom52620 aynenkezoaynen inşallah bir dahaki ay sürpriz yaparsınız hiç strese girmeyin nasip kısmet ummadığınız anda gelecek o haber
Sedaduru Lavinyaa8 regle 6-7 gün kala normal testte silik çıktı aynı dakika erken gebelikte negatif çıktı bence güvenme.Ertesi gün kanda 9,87 çıktı düşün yani
Esra_G Lavinyaa8 erken gebelik testi en fazla 5 gün önce kullanılmalı daha öncesine güvenmeyin diyolar adete 4 gün kala 3 gün kala çok daha sağlıklı sonuç alınır
dezgi 1ciftyesilgoz https://resimyukle.io/r/JTakC5g1Cu canım 2 saat var aralarında kan sonucum çıkana kadar dayanamayıp bir tane daha yapmıştım 😀
dezgi 1ciftyesilgoz düşündüğümüz ay direkt hamile kaldım kuzum🐣🙈 şimdi doğuma gün sayıyorum çok az kaldı teşekkür ederiz 💙