Elfnr
Önerısı olan var mı?
YagizAsyaMom
Sabah 1 bardak süt beyaz peynir zeytin domates salatalık 2 dilim tam buğday bunlar her sabah fiks bende hiç değişmez bazen haşlanmış yumurta ekliyorum.
Öğlen acıkırsam salata yapıyorum bazen kaçamak olarak kısırrr🤦♀️
Akşam 6 gibi sulu yemeğim yanında yoğurt ve 2 dilim tam buğday yiyorum.
Haftada 1 gün er 1 gün tavuk 1 gün bakliyat 1 gün sebze 1 gün de kaçamak yiyorum. Her gün en az 2.5 3 litre su yoğurt yemeye özen gösteriyorum meyve yemiyorum maalesef şeker çıkartıyor ama arada muz yiyerek kendime ödül veriyorum kiloyu arttırıyor çünkü. Ben böyle besleniyorum. Kuruyemiş yediğimde oluyor öğlenleri mümkün olduğunca tatlı tuzlu hamur işi yememeye gayret ediyorum şekerim i çıkartması dan korktuğum için 😊😊
Elfnr
YagizAsyaMom teşekkürler😊
Ozgeuzun
Her sabah bir haşlanmış yumurta(9 aydır,gidaklayacagim artık ama mecbur) peynir,süt,bal,domates,salatalık,yesillikler,1 dilim ekmek
Ara ogun meyve+fındık veya yoğurt
Öyle yemeği muhakkak bakliyat
Yine aralarda fındık ve belki biraz kaçamak 🙄🙄
Her akşam et
Btlll
Siz iyi yiyorsunuz ya Bn hiç Bişy yiyemiyorum bulantıdan 😞 Yumurtanın 1 aydır yanından geçmiyorum
Mavi20
Her sabah muhakkak haşlanmış yumurta, büyük bir dilim peynir,9-12 adet zeytin,2 salatalık,4-5 tane çeri domates,avokada haftalık yemeye çalışıyorum,ekmek yada simit artık ne canım isterse. Ara öğün meyve ve badem yiyorum. Akşamları mutlaka yoğurt sebze,et bakliyat ne varsa ekmek yememeye çalıyorum. balık sezonu açıldı artık hafta da 1 balık yiyorum. Akşam yine meyve. Yatmadan önce büyük bardak süt yada kefir yanında ceviz yemeye başladım. Meyveyi çok yiyorum 🤦♀️