Birminikcivciv Kızlar Allah’ın izniyle 23. Haftadayım bir türlü geçmek bilmiyor Bu şikayetlerim. Maç mg kullanıyorsunuz.? Korkmalı mıyız acaba ya 😢
43serife Birminikcivciv sertleşme oluyor benim de çok arada bende doktora söyledim magnezyum istiyorum dedim o iyi geliyormuş galiba diye ama benim sürekli olmuyor çok ara da oluyor
Benjaminannesi Birminikcivciv hem de nasıl doktorum normal değil dedi zaten o gün bu gündür gerginim 🥶 yani benim sertleşme şöyle gün içerisinde 5_6 kez oluyor
Mercanmarin 43serife Size verdi mi doktor magnezyum benimde aynı sorun var sadece maden suyu söyledi ama fayda etmiyor ki zaten önceden de içiyodum hep
43serife Mercanmarin bana vermedi ben kendim istedim arada kasılma oluyo gibi diye magnezyum iyi geliyormuş diye duydum istedim ama o da devletin verdikleri işe yaramıyor dedi paralı hap olanından yazmış onu da çok ağrın olmadıkça içme dedi
Deletedmom52620 Birminikcivciv bende aşırı sertleşme yaşıyorum sertleştiği yer hassaslaşıyor ve karnım geriliyor acıyor magnezyum kullanıyorum günde 2 defa soda içiyorum. 20 haftalığız
Benjaminannesi Birminikcivciv aşkım her şeyi kullanıyorum da zaten son demlere girdim artık tek isteğim sağlıklı olsun