Mervoliyld https://imgyukle.com/i/VHHGsR Kızlar ovulasyon olmuşmu ben hic bisey anlamadım son reglimi 7 haziranda olmustum
Ormanmeyveli Mervoliyld Ben hiç kullanmadım ama ikiside koyu çizgi olması gerekiyor yumurtlama için. Siz takvimden takip ediyorsanız bu testlere pek de güvenmeyin 2 günde bir ilişkiye devam edin yine testlerinizi yaparsınız. Doktorlar haftada 3 kez ilişki oluyorsa bu testlere gerek yok diyor
EmineDefneGokce Mervoliyld takvim falan hikaye ya. benim takvim 14. Günü gösteriyordu ovulasyon testine göre adetten hemen 4-5 gün sonra yumurtlama gördüm ve tuttu kızım 2,5 yaşında. Testleri asla bırakmayın . Yumurtlama yok bu arada testlerinizde biraz daha devam
Ormanmeyveli Mervoliyld İnşallah en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız😍 Stres yapmayın akışına bırakın mutlaka siz ve eşiniz incir kuru kayısı fındık badem ve keçiboynuzu tüketin. Vücudunuzdaki atıkları atmak için günlük beraber yürüyüş yapın. Artık gebelik testleri bile yalancı pozitif olabiliyor siz kendi takviminizi takip edin
Mervoliyld Ormanmeyveli Amiin Allah en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin cok teşekkür ederim 🌸🥰