Evetttt buda bizim dogum hikayemiz güzel anneler🤰 Çok şükür bizede yazmak nasip oldu hikayeme başlamadan önce
@adm ve burdaki tüm annelere tşkür ederim birçok şeyi sizlerle paylaşarak bilgi edinerek ögrendm ve burası bana çok şey kattı eminim suyum ve sancım geldignde sizlerden dua istemiştm yazan ve destek olan herkese çok ama çok tşkurederim hepinizi yakışıklı oglumla öpüyoruz teyzeleri😍😘😘Gelelim dogum hikayeme Gurbete gelin geldgm için dogumumda annem kalcaktı yanımda ve biz 40.Haftaya yaklaşmıştık ama gelen gden yok beyefndinin keyfi yerindeydi içerde ,annemi 39 haftaya grdgmzde çagırdık ve doktor kntrolümüz vardı doktor 41. Haftayı beklylm dogmazsa bişeyler yaparız dedi neyle karşılaşacgmı bilmdgm için endişelenmeye başladm annem 2hafta kalck dogum olmazsa gdebilir başka kalck kimsemizde yok ben napcam falan meryem ana eli otunu okuyup suya koydm küçük bi parçasını suyundanda içtm 2yudum rabbime çok dua ettm allahm hakkmzda hayırlısını ver annem geldikten 2gün sonra başlasn dogumum diye içimdn geçirerek yalvardm ve gerçekten şükürler olsun duam kabul oldu🙏annem geldi hah geldm bu bebek dogmasın sizi naparm dedi 😂güldük geldgi gün akşam gezdik tozduk baya bi yürüdüm artk çatı kemigm çılgnlar gbi agrıyodu heralde yürüyüşten dedk diyer gün oldu akşam 5gbi bi hareketlilik hissettm sanki bebek idrar keseme tekme atıyo çok sıkışmş gbiydm lagboya gttm kendimi zorladm idrar yok ayaga kalktm ve yatakodama dogru yürürken ılık tutamadgm bişey akıyo hemen baktm 5 6 damla düştü ama nasıl heycan korku 2si bir arada ilk nışanımı bekldm ama suyum geldi hemen duşa grdim sıcak bi duş aldm duştaykende nişanım geldi sadece beyazdı ilki ama baya bi aktı parça parça sonra kanlıya döndü ben duşta guslumu alıp çıktım eşim içerde uyuyodu annemde tlfnla knuşuyo hiç çaktırmadm fönümü çekip güzel bi makyaj yaptm annemin yanına gttm küçük kız kardesim anne nezaman geliyosun falan diyo annemde bebek dogsun gelicem dedi kız kardeşim bebek dogana kadar oo diyo bende gülerekten dogucak bugün ddm annem gözüme bakıyo bi merakla hiç dogurucuya benzemiyosun diyo 😂😂 bi kaç saat öncesindede anne midem bulanıyo hafiften ddm yoksa dogrucakmsn demişti 😂ama ben gayet rahatım hafiften sancı vurmaya başladı kasıklarımdan hemen yemeyi hazırladık birlikte eşim hala uyuyo bu arada anneme yemeyi yiyelm öyle söylyelm yoksa bizide panik yapar koymaz hemen hastaneye gdlm der 😂aklıma gelen başıma geldi sesimize uyanmış noluyo dedi annemde karın doguruyo dedi 😎 ne duruyosunuz hazırlanında gdlm diyo ben bi güzel karnımı doyurdum eşime gel ye diyorum yok karnıma bi sancı grdi karnım agrıyo diyo adam panik atak geçiriyo heycandan sanki kendi dogurucak😁😂 burda aç gtmeyin dyen arkadaslar olmustu aynen dogru söylüyolar sakın aç gtmeyin mutlaka karnınızı hafif şeylerle doldurun ben bulgur pilavı ve salata yemiştm akşama sarma vardı ama saramadan sancm gelince bunu yapalm ddk iyikide yapmışız tavsiye ederim lavman yapılmadı çünkü bana ve sütüm bulgurdan dolayı çok güzel geldi doktor aferin yemek seçimin güzel ddi❤Sonra üzerimi gydm çantalarımızı aldk ben ilk baştan beri özelde oldum muayinelerımi ama son haftalarda dogum için devlette karar vermıştik acilinden grişimizi yaptık hafta sonu oldugu içın nöbetçi doktor baktı suyun hala iyi sancında çıkıyo biraz ama hiç açıklgn yok ddi bende eve gdip sancımı evde çekeyim dedim tamam senin için daha iyi olur ddi imza atıp eve gdrken eşime dedim açıklgm yokmuş gdip yürüyelm ddk yürüyüşümüzü yaptık ablasıgili aradık aramaz olaydm siz siz olun elinızi ayagınıza dolaştırack kimselere haber vermeyin bizi korkuttular suyun çok gelir burda biri o yüzdn öldü hastanede dur falan ddiler bende sinirlndm çok güzel motive ediyolar falan eşimle bozuştuk biraz en mutlu günümde apar topar geri gttik bidaha griş yaptık doktor alttan bidaha baktı hala açıklgn yok ddi yatiş istedik verdi ama ben sanıyorumki normal odada biraz kalıcam dogumhanaye gdicez beni dogum haneye yatırdılar içeri kimse grmicek tlfn yasak kimseye haber veremiyorum eşimede kızgındım hemşire geldi ddm daha nekadar beklicem dogumun burda oluck dogurmadan çıkamazsn biz sana anlatmştk burda 3günde kalabilirsn 2günde tek kalcksn diyo sancm var bakmyolar ilgi sıfır kolidorda kahkaha atıyolar falan bana çıkıştı bana bi aglama geldi oda buz gbi tepede 2 ışık sistemleri öyleymiş ddm eşimi çagrın ben çıkıcam eşim geldi niye agladn falan anlattm böyle böyle dyolar ama ben nasıl titriyorum tamam aglama hayatm hadi eve gdlm ddi ama sancm var kıvranıyorum tam üzerimi çıkardm benden kan gelmeye başladı artık doktor hala bişey yok daha dogum olmaz dyo neyse çktık özele gdiyoruz 4lüler yanıyo korna sesi tam bi macera ilk kez bukadar heycanlandm 😂özelin acilnden griş yaptık tesadüfen doktorumuzda nöbetçi ona denk geldgme çok sevindm hemen özel odaya aldılar baktı sancm çok iyi 6 santım açıklgm var devlette 15dk ònce yok dnmişti gerzek doktor okadar çok sinirlndimki eşim kudurdu zaten 4saat odada hafif hafif sancımı çektm çok şiddetli dyldi doktor tamam dogumhaneye çkalm artk ddi çatala çıktm yattm sancı aralarında uyudum bebegm tam aşagıda ama açıklgm 6da kalmş sanırm bebek görünüyo açılma yok doktor ilk kez böyle bi doguma şait oluyorum ddi sonra sancılarm sıklaştı kesi ve dikiş istmyorum ddm doktorum çok anlayışlıydı sag olsun tam yarım saat perina masajı yaptı ebeler falan çok iyiydi şükürler olsun terimi sildiler idrarım var dedikçe boşalttılar doktorum sancın geldikce ıkın morarana kadar son gücünle ddi 4, 5 kez ıkındm olmuyo nolur yeter diye yalvarıyorum artık ddm kesi yapın son kez ıkınıcam son gücümle olmazsa sezeryana alın bayılma derecesine geldım artık biryerlerden sinirimi almaya çalışıyorum sancm geldkce nefesimi tuttm ve doktorum kesi attm hadi ıkın dedi ama hiçbisey hissetmdm son gücümle ıkındm tam nefesimi bıraktm geliyo bırakma ddi doktorum ebeler falan geldi geldi oley diye beni motive ederekten yarım bi nefes daha aldım ıkındm ve oglum tam gece 4te dogdu hemen gögsüme koydular gögsümde aglamaya başladı ten tene temas çok önemli ve çok güzel gerçekten sıcackti melegım doktoruma kaç dikişim var ddm dikişin yok çok az yırtılman var ama onada dikiş atmayalm ddi kesi yapmadnızmı ddm doktorum gülerekten hayır seni kandırdm ıkınasın diye dedi gülüştük falan çok iyiydi doktorum allah bin kez razı olsun sonra bizi giydirdiler oglum benle çıksn istedim herkes bizi kapıda bekliyo ogluşumla babası kocaman bi bakış attılar birbirlerine eşim bizi görünce sarıldı hemen agladık biraz şimdi kollarımda anne olmak çok güzel bi duygu kızlar rabbim hepinizı kavuştursun yavrularınıza inşallah kesisiz dikişsiz 39.4cü haftada rahat bi dogum yaptm acının tarifi yok ama herşey unutuluyo onlar dogunca oglum 3kilo 50 sntm dogdu çok uzun oldu farkındaym ama tüm tavsiyelerimi yazdm içimde kalmasn diye sormak istdklrniz varsa cevaplaya bilirım 🐛🐛🐛🐛🐛🤗