• Kan testi gebe miyim?

Kızlar salı günü sağlık ocağına gebelik testi için gittim. Dediler aç gel bende Çarşamba günü gittim. Sonuçlar bir gün sonra verilecek dediler. Neyse bugğn tekrar gittim. Ve demezler mi hcg işaretlenmemiş. Yani ben iki tüp kanı boşa vermişim sadece kan değerlerime bakmışlar. Demir’in eksik diyor. O kadar üzüldüm ki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Şimdi tekrar bakalım dedim lavarstuar da adam yokmuş cuma gel diyor pazartesi çıksın. Ya ben sabırsızlıkla bunh bekliyorum. Acaba bi terslik mi var? Aklımda dolu soru. Herşeyden önce korkuyorum ya hamile değilsem. Ama test yaptım iki çizgi çıktı adet de görmedim. Ay bi test sonucuna bakamadım daha. Yarın acile gideceğim artık ama gün geçmez gibi. Sanki biley olacak da o pozitif hamilesiniz cevabını alamayacağım gibi geliyor. Ve kime söylesem ya nolacak yarın akutsun diyorlar.

Canım idrar da varsa genellikle yanılmıyor doğru çıkıyor endişelenme olumsuz düşünüp bebişinide germe bence 😘

Çok şükür idrardak çıktı ay çok gerginim keşke rahatlasan teşekkürler canım

Minigim Cnm en güzeli devlet haStanesine kan ver sonuç 2-3 saate çıkıyor, ben sağlık ocağını 2gün bekleyemem diye öyle yapmıştım. Ayrıca gebelik testi için aç tok farketmiyor ben tok vermiştim

Canım ben acilden verdim bir saat sonra arayıp sonucumu ogrendim.

Minigim canım hiç sıkıntı yapma benim de idrarda çıkmıştı kan testine gittim özelin aciline. Sonucu almaya kocam gitmişti ben arabada bekliyordum. Ona söylememişler beni çağırmışlar. İndim arabadan gittim. Aslında eminin Allah ın izni ile pozitif ama ya negatif duyarsam ya negatif derlerse diye endişelenmeden edemedim ama sonuç çok şükür pozitif ti . Sen de hiç endişelenme güzel düşün güzel olsun inşallah. Sonucunu alır almaz bizlerle de paylaş merakla bekliyorum 😘😘

Kurtum çok teşekkür ediyorum yarın eşimle acile gideceğiz öğreniriz inşallah güzel haberleri. Mide yanması ve Adet görmemek dışında henüz bi belirti YÖK bende bakalım ilerleyen günler nasıl olacak 🙂
          Bu Arada genel kan testimde ön tanı:gebelik yazıyor. Sizce gebelik şüphesi mi var yoksa gebeliğe bakılmış pozitif mi demek ay Kağan karışık ama sabaha göre daha iyiyim
          Hayırlısı ile sonraki haftalara geçeriz inşalalh

Minigim bitane daha gebelik testi al cnm bidaha yap yemin olursun ben oyle yapmıştım üşendim gitmeye 😁😂 iki tane aldım pozitif çıktı

Sonay yarın sabah gidiyorum canım ama ilintine almak da mantıklıymış 🙂

Minigim canım ön tani demek yani kan testini neden yaptıklarını açıklıyor. Pozitif olması için bhcg yazan yerde sonuç 1 den büyük rakam çıkması lazım. Yani zaten adet gecikmesi varsa en az 3 haftalıktır. Ve değerin en az 50 lerde faln olur. Ben adetten iki gün evvel kan testi yaptırmıştım ve sonuç 191 di. İnşAllah pozitif çıkacak canım öyle ümid et olumlu bak.☺

Minigim hissediyorsan olmuş bil ben 2 tane test yapmıştım canım ikiside az belirgin silik çıkmıştı ama hssettim kolay kolay yanılmıyor o testler bence hamilesin allahım ins yüzünü güldürsün tatlım🙂

Hayırlı olsun canım 3000lere çıkınca değer keseyi gorebilirsiniz

Minigim 2 bin mi 23 bin mi cnm ? Hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 🤗

Minigim maşallah canım tebrikler demiştim sana şimdi hamişliğin tadını çıkar

23 bin canım son adetten sonra 35. Günündeyim
                Haftaya doktora gideceğiz 🙂 çok şüküt