Kizilkafaa Buseyllzr En son nst sancını okumustum, en kısa zamanda hayırlısı ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏🏻❤️
-minikkelebegim- Buseyllzr önceki postunuzdan hatırladım sizi hâlâ doğum gerçekleşmedi demek ki sagsalim kucağınıza alırsınız İNŞALLAH sağlıkla ya doğum olunca haber verirsiniz İNŞALLAH çok kolay geçer 😊🤲
AUmmu Buseyllzr 40+6 olduk bu gece , pazartesi günü suni sancı ile doğumu başlatacak doktor, bana şans dileyin😊
Mehtapca06 Buseyllzr bende ilk gebeligimde 41+3de doğurmuştum benden sonra hamile kalanlarin hepsinin cocugunu görüp oyle doguma gitmistim😂😂
Buseyllzr AUmmu sağlıkla kucaginiza alın inşallah acilmaniz ne durumda peki nişan felan geldi mi? Benimde 2 cm açıklık bugün nişanım geldi daha bende pazartesi suni isteyecgim kendi sancım gelmezse 🤦
Buseyllzr Mehtapca06 bende öyleyim cidden herkes dogurdu bı ben kaldım 😂 çok sinirim bozuluyor artık hiç doğuramayacakmisim gibi hissediyorum 😔
AUmmu Buseyllzr 1 haftadir 1 cm açıklık var çatı muayenesinden sonra oldu o da , 3 gün önce suyum geldi sandim gece hastaneye gittik nişanım gelmiş, duzensiz adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama devamı gelmiyor malesef
Zuhalsareelif Buseyllzr rahım agzını acmak ıcın igne vuruyorlar sole canm . Yatış neden yapmadılar odada sıcak dus vs yapabılıyorsun