Merhaba kızlar iyi geceler hepinize
Bir kaç gün önce de buna benzer bir post açtım şiddetli kasık ve vajinamda batma gibi bir sancı çekiyorum. Günlerdir geçmedi en çok geceleri beni zorluyor. Bebeğim sanki karnıma sığmıyor pozisyon olarak baş aşağı durumda 27. Haftadan beri sanki ayakları göğüslerimin orda keza kafası resmen bacak aramda. Ama asıl sorun aşırı sancım var hemde vajinamda bu ikinci hamileliğim ilkinde de yalancı sancılarım olmuştu hatta acemilik bilemediğim için bir kaç kez acile gitmiştik. Şuan yalancı sancı anlıyorum ama ilkinde bu kadar sidddetli değildi ve aşağıda bu denli bi batma hissi olmazdı. Ilk kızım 11 aylık ben erken hamile kaldım kızımı bu gün uzun süre kucağımda taşımak zorunda kaldım. Zaten ağrım vardı ama şuan daha da siddetli uyuşuyor sanki vajinam ve batıyor oğlum kendini ittiriyor gibi hissediyorum. Çok canım yanıyor pazartesi kontrolüm var diye dayanayım dedim ama korkuyorum da açıkçası. Yaşadığım durum aşırı karmaşık sancı ve batma hisleri de siddetlendigi için sizlere sormak istedim. Aranızda bu durumda olan var mı yada bu haftalarda bu durumu yaşayan. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin yardımınıza ve hir nebze de olsa fikirlerinize ihtiyacım var.