[silindi] Semaveyso çok sevindim sizin adınıza benim son 55 ama sezeryan olcagim için daha erken olcak 💕
Semaveyso Dark Rabbimin bir mucizesi çok uğraşlar harcadım çok tedaviler gördüm hatta 2 kere amaliyat oldum çocuk için ne yaptıksa olmadı herşeyi bıraktık ve 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden tam 17 yıl sonra geldi bana 🥰😊
Dark Semaveyso sizin adınıza çok sevindim. Bazen gerçekten akışına bırakmak gerekiyor. Gebe olduğunuzu öğrendiğiniz anı çok merak ediyorum paha biçilemez bir andır sanırım 🙂
SevimlimX Semaveyso sizinle aynı duyguları yaşıyorum benimde 15 sene sonra kendiliğinden oldu tüp bebekler üç düşük sonrası rabbim nasip etti bizede bir ay kaldı kızım olacak inşallah
Semaveyso Dark inanması çok güç birşeydi inanın halen inanamıyorum ama içimde kıpır kıpır oynadıkça sevincimden uçuyorum 😊
Dark Semaveyso tabiki onca emek ve zamandan sonra bir anda sürpriz olması şok edici. Bazen böyle videolar izliyorum çok duygulaniyorum. inşaallah hayırlısı ile kucağınıza alıp sağlıkla büyütün 🤲🏻🙂
_fatima_1234 Semaveyso mesajlari okuyunca ister istemez icim bi tuhaf oldu Allah sag salim qucagnza almagi kismet eylesin herkesinkin bizimkide bir olmakla🙏♥️♥️