Betullyillmazx Kızlar çok acil protein kaçağı idrarda belirtiler nelerdir söyler misiniz çok teşekkür ederim
Papatya58 Betullyillmazx bende de kanda çıktı ama belirtilerin hiçbiri yoktu. Doktorum hamilelerde olabilir normal dedi.
hunilimom Betullyillmazx tansiyon yüksekliği başlıca sebep benim de vardı ama +1 felan öyle çok değil ki tansiyonum da var sizin kaç
Gulcan-59 Betullyillmazx yüksek tansiyon vücudda ödem mide bulantısı görme bozukluğu emin değilseniz sağlık ocaklarında eczanede protein cubukları var onunla ölçüm yapıla biliyo alıp deneye bilirsiniz hemen
hunilimom Betullyillmazx benim de hep aynı hatta hastanede 16 felan çıkıyor benim ilk gebelikten de olduğu için riske atmadık biz hep takip ediyorum bı tık yüksek sizin de
Betullyillmazx Gulcan-59 çok teşekkür ederim ilk defa duydum böyle bişey sayenizde bugün eczaneden alıp deneyeceğim hakkınızı ödeyemem sağ olunnn🌸
Betullyillmazx hunilimom bende de ilk gebelik doktorum pek üstünde durmadı ama 16-14 aralığı gerçekten yakınmış.. salı günü söyleyeceğim doktoruma.. Allah şifa versin canım benim ❤️