irem06 Hamilelikte yatış pozisyonu nasıl olmalı sol taraf diyorlar hep ama bi süre sonra sol tarafım uyuşuyor ben daha 9 haftalık hamileyim ama sağ yatınca vicdan azabı cekiyorum yatmalı mıyım 3 aya kadar
Meliyyke irem06 ilk haftalarda çok önemli değil diye biliyorum ama soluna da yatsan sabah sağından kalkabilirsin o yüzden çok kafaya takmamak gerektiğini düşünüyorum
heyzil06 irem06 benim de 11 haftalık ben de dikkat edeyim diyorum ama bi bakıyorum dönmüşüm uykumun içinde sağa 😒 sağıma yastık koycam bi daha olursa dönmeyeyim diye 😂
TugceArslan irem06 Şuan istediğin gibi yatabilirsin, istersen yüz üstü yat😁 Yanlış hatırlamıyorsam 6. Ayımdan sonra sola ya da sağa yatmaya başladım. Şuan son haftamdayım sola yatmayınca rahatlayamıyorum zaten.
Busrader90 Evet 6 aya kadar ben de her türlü yattım yüzüstü dahil. Sola yatmak için daha çok erken merak etmeyin.
yasemin_- irem06 nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın ilerleyen dönemlerde zaten hiç yatamayacaksınız 😇🥰
2bebe1gebe irem06 1 ay öncesine kadar yüz üstü yatıyordum 31+4üm şuanda rahatsız olmaya başladığınızda istediğiniz pozizyonda yatamıyorsunuz zaten ki ilk haftalar hiç ödenmli değil doktorumda çocuğa bi baskı olmaz hissetmez demişti sen bi zamandan sonra rahatsız olana kadar sitediğin şekilde yat demişti
elifuslu1002 irem06 bence bu saçmalık çünkü sol tarafa yattığımda ben bir süre sonra karnımın sol tarafı ağrıyor hafif yüz üstü ya da sağıma yatarım nasıl rahat ediyorsan öyle yat nasıl yattığın bebeği asla etkilemez
Deletedmom_7 irem06 daha erken sizin bunları düşünmek için. Son aylarda yatış pozisyonu önemli.. Evet sola yatın diyorlar ama ben her iki tarafa da uyuyorum tek tarafa uyumak da uyuşukluk yapıyor..
Ksks07 irem06 canım ilk haftalar istediğin şekilde yatabilirsin. İçin rahat olsun. Ancak hamilelik son trimesterda dikkat edilmeli. Sebebine şu kısa videodan ulaşabilirsin 🙏🏻
Ela6161 irem06 su an karin üstü bile yatabilirsin :) Sirt üstü datma konusu bebek büyüynve dikkat edilmeli. Sol tarafa da yatmak kan daha güzel pompalaniyor diye. Siz ister sag ister sola yatın. Öyle olmasa biz felc gecirirdik
Kuputo irem06 30lu haftalara kadar istediğiniz gibi yatabilirsiniz endişe etmeyin şu an bebiş çok küçük zaten.
EceDalgaciMahmutoglu Bugün aynısını doktora sordum. 3 kere soluna yatiyorsan 1 kere sagina yat, dedi. Yani sayacaginizdan degil de, orantisal olarak örnek verdi.
Melismelis irem06 normalde sola yatılır ama sağda da bir sakınca yok ben çoğunlukla sağıma yatarım ama senin daha çok lüçük iatersen yüzüatü yaz karnın rahatsız edene kadar yatabilirsin ben yüzüstü yatardım şuan en çok özlediğim şey yaatıksız ve yüzüstü yatmak 🥲