-yenisine- Kızlar tahinimiz Siirt’te çıktı ama ev bulamıyoruz temiz ev hep kötü evler var ve bide o kadar kötü evlere öyle rakamlar istiyorlar ki soktayız kiralık konusunda bilgisi olan varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim 😇
gamze443 -yenisine- bende siirtteyim bugün bi arkadaş söyledi evlere oyle fiyatlar istemişler ki şaşıp kaldık allah yardımcınız olsun siirt ev konusunda zaten sıkıntıydı iyice coşmuşlar sitelerde biraz saha merkeze göte uygun ama orala çr da uzak arabanız varsa yine oturulur da
Esmaonur -yenisine- bizde siirttetiz merkezde temmuzda tayinciyiz gideceğiz. Aslında burda çok güzel yeni yapılan binalar siteler evler var kiralar öyle pahalı da değil. Arkadaşlarım devlet hastanesi çevresinde sitede 3+1 evde 1500 TL kiraya oturuyorlar. Bizim evimiz 1+1 eşyalı olarak tuttuk biz 1500 kira. Apartman şeklinde olanlara bakarsanız eski olabilir ama siteleri güzel oluyor genelde
ecem11 -yenisine- hayırlı olsun canım biz de 3. yılımızı doldurduk son senedeyiz burda ne yazıkki kiralık ev sıkıntısı var
gamze443 RaYaRY bi odasına ev sahibi kendi eşyasını koyup kitleyip öyle veriyomuş kiraya saçmalığa bakım siirt zaten memurdan geçiniyo fırsat bulsalar ne var ne yok alacaklar bizden
Aysinnn Bende doğudayım 1 yıl oldu geleli oturduğumuz evden çıkmak zorunda kaldık kiralık evlere Baktık fiyatlar uçmuş 2500-3000 dediler ve evler çok pis..Allah yardımcınız olsun zor işler kira konusunda Türkiye geneli öyle galiba artık düşük fiyata ev bulmak çok zor
-yenisine- Aynn valla daha tahminler açıklanmadan siirtde ki evlere bakıyorduk 1 ay önce falan sıfır evlere 1000 1500 çivarıydı o evler şuan 3000 3500 olmuş valla fırsatçı bu inşaatlar yazık günah ne koparırsam die bakıyorlar birde şimdi yasa geldiyse ne kadar Yüksel’den verirse kiracıya o kadar iyi onlar için
Merveofs Benim karşı apartmanda bir süredir boş iki daire var canım ama kiralık mı satılık mı bilmiyorum hiç yazı yok, evin içi nasıl bir fikrim de yok 🤷🏻♀️ Denk gelirsem bir yerlerde yazarım sana. Ne taraflarda arıyorsunuz var mı bir kriter
-yenisine- Ayyy valla bir sorsan kuzu merkez olursa iyi olur tabi ama merkez dışındada bakabiliriz daire güzelse sorun olmaz
199090 -yenisine- canım bizde siirtte yaşıyoruz 1 hafta falan oldu taşındım onun öncesinde kaç ay ev aradım. Merkezde olsun istiyordum ben şimdi tuttuğum evin yan tarafında bir ev bar sıfır daire ve güres cad.de ama içi nasıldır bilmiyorum bir bakın isterseniz yeni mahalle camisine yakın ev
-yenisine- Esmaonur canım evet baktım çok güzel evler var ama bu tayin döneminde herkes ev aradıği için fiyatları çok yükseltilerde şuan kiminle konuşsak kiralık ev yok diyorlar