Brgu https://resimyukle.io/r/4RWZ1JdXDl arkadaşlar rahatsz ediyorum sizide kusura bakmayn 🤦♀️geçen gün doktora gittim 21haftalık hamileyim doktor pipisi dedi ama ben pek anlamıyorum ilk hamileliğim heyecan da var tabi🤷♀️🙈sizde bakarmısınız rica etsem 🥰
berivanc Brgu Busarsl resim atın bakayım genelde belli olması gerekiyorm bende şuan 13 haftaligim hastaneye haftaya gideceğim
Busarsl Soruyorumm bazen doktorlar pat diye söylüyor da ben söylemesini istemiyorum gider gitmez diyeceğim cinsiyetini görürse söylemesin 😅
Busarsl Soruyorumm parti olarak değilde böyle anı kalacak birşeyler yapmak istiyorum ailemiz arkadaşlarımızla herkesin yüz ifadesini merak ediyorum🤷♀️
Busarsl Soruyorumm daha 7. Haftada doktora gittim kalp atışlarını dinlemeye doktor %51 kız dedi pat diye, insan bi sorar söyleyim mi söylemeyim diye, onun için odaya giree girmez cinsiyetini söylememesini söyleyeceğim
berivanc Busarsl gösterir bence veya tahminde bulunablir genelde erkek ise gösterir kız ise gostermez derler kimisi gösteriyor kimisi göstermiyor bebeğe bağlı😊