Umran__37 Kahramanjale ne guzel iste almadigina dua et belkide aniden alirsin 16 haftama kadar brnde almamistim sonra bi anda aldim su an 28 haftam bitiyo masallah camış oldum 🤣🤣🤣🤣
Hurricane Kahramanjale 20 haftalık hamileyim şuana kadar 4 kilo aldım genelde son aylarda birden alınırmış ama bebeğin gelişimi ve amniyon sıvısı falan kilo yapması lazımdı doktorunuza danışın bence
Ebrar68 Kahramanjale ilk kızımda 6 kilo zayıfladım. 2 kızımda da kilo almadım şimdi 3 ye hamileyim 18 haftalık hiç kilo almadım
Kahramanjale Umran__37 🤗 valla internet e okudum en kotu 3 5 kilo almam lazımmış bende korktum açıkçası.. randevum 2 hafta sonra . Tedirgin oldum biraz ya
Hurricane Kahramanjale her vücut bir değil ilk haftalarda kilo verip aynı kilonuza döndüyseniz ondan da olabilir aslında
Kahramanjale Umran__37 inşallah sağolun valla yüreğime su serptiniz🤗 benim kızım çok hareketli tekmeleri valla ağrıtiyo bazen karnımı☺️ bişey olsa herhalde böyle hareket edemezdi diye düşünüyorum
Umran__37 Kahramanjale bazen hareket etmedikleri oluyo tabiki benimkide ole aksama kadar kipirmadigi oluyo tam uykuya dalicam zaman tekmeliyo 🤣🤣 iyi dusunun iyi olsun hersey 😍