berrayusuf bunu duyan sadece benmiyim ya 2 gundur geliyordu az bi ses bu aksam baya bildigin kemik sesi geldi cocuk oynarken yasayan varmi 🙄
busracnr berrayusuf evet kıtır kıtır ediyor kemik sesi gibi ve ağrıtıyor da 35 haftalık benim 1 haftadır arada bir oluyor
csmaknc berrayusuf benim kafası aşağıda diye herhalde diyorum benfrn geliyor kemik sesi dönerken oluyor bacağımın içinden 😳 kıtırt yapıyor hep
berrayusuf busracnr bebegin hareketleri agritiyor ama bilmiyorum bide ayaginda ice donukluk gordu doktor sanki ayagindan geliyor korkuyor insan
busracnr berrayusuf evet özellikle ayağından geliyor zaten korkma bence çünkü bende de çok oldu galiba o kemik sesi bastırdığı zaman bizim kemiğimizden geliyor
berrayusuf Ddeva123 ama ciddi ciddi geliyor ozellikle ayaklarinin oldugu yerden benim bebegimin kafasi asagida suan ayaklariyla vurdugunda resmen cit sesi geliyor bende sok oldum basta ama geliyor benim bebegimde buyuk biraz 3 kilo suan ondanda olabilir belki bilmiyorum
Ddeva123 berrayusuf burda yazıldığı için biraz araştırmak istedim ama sanırım nedeni tam bilinmiyor bi kaç doktor bebeğin eklem sesi demiş bi kaç doktor sizin kaburganız demiş.. bilimsel bi açıklaması yok sanırım
Derya berrayusuf bebekten geliyor aslında ürkünç değil ne güzel işte büyüyor hareket ediyor da eklemlerinden ses geliyor iyi birşey gibi düşün büyüdüğüne işaret🌸
berrayusuf Derya o zaman zararsiz bi sey normal bi sey yani o zaman sorun yokta cani falan acir ne biliyim sigisamadi karnima galiba 😂 buyusun buyusun annesinin kuzusu 😊
Derya berrayusuf canı acımaz korkma 🌸 gayette normal ben de ilk duyduğumda şok oldum kimseyi inandıramıyordum doktor dedi eklem sesileri diye ilerideki haftalarda daha güçlü duyuluyor🌸
Zeynepppp23 berrayusuf Bu ses 1 haftadır bendende geliyor böyle karnımdan parmak çıtlama sesi geliyor bende anlamadım 🤦♀️🤦♀️