Esranurtslk Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim doktor kontrolüne gittiğimde doktor bebeğin midesinin büyük olduğunu ve double bublé sendromu olabileceğini söyledi ve bu da genelde down sendromlu bebeklerde oluyormuş. Basina gelen var mi moralim çok bozuldu .Dua edin sağlıkla kavuşayım inşallah
Tugba33 Esranurtslk tarama testlerin nasilda ense kalinligi burun kemigi? Kalbini ferah tut canım bu haftalarda boyle goruntuler olabiliyormus cok sivi yutabildikleri için bence tek basina bir bulgu birsey ifade etmez dualrim seninle 🙏
Ozdemiryksl Esranurtslk olmaz canım inşallah. Tek veri nasıl kesin sonuç verebikir ki? Mutlaka daha erken haftalarda şüphe duyması gerekirdi. Her şey için normal mi demişlerdi. Gönlünü ferah tut. Allah yardımcın olsun.
Ozge11 Esranurtslk Rabbim dermansız dert vermesin sağlıkla doğsun inşaallah.gönlünü ferah tut canım günümüzde böyle teşhis konulup normal doğan birçok bebek var
ArzuGl Boşuna moralini bozma canım yapılan testler ve bu genellemelerin bir yüzdesi var. Benim çok fazla sayıda yakınıma bu teşhis kondu ama bebekleri sağlıklı doğdu. Hatta 9 ay boyunca down sendromlu bildikleri bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldılar, sonuçta hamilelikleri zehir olduğuyla kaldı. Sen moralini bozma bol bol dua et ne olacağını Rabbim bilir. Sağlıkla doğar bebeğin inşallah.
Esranurtslk Kızlar çok teşekküler bu kadar cevap geleceğini bile ummuyordum. 2li test sonucumu da hastaneden istedim 10000de 1den bile düşük çıktı o yüzden 3lu filan yaptırmadım doktor gerek yok dedi. Sonra doktorumu değiştirmek zorunda kaldım . Ama insan yine de korkuyor ilk bebek endişeleniyorum lütfen dua edin 💕💕