_aren İlk zamanlar geçmek bilmiyordu şimdi zaman çok hızlı geçiyor sanki 😂 Şimdiden doğum endişeleri başladı, allah hepimizi sağlıkla kuzularımıza kavuştursun. İsteyene de nasip etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
__dilce__ _aren bizimde son 98 :) hindistan cevizi olduk:)ama bana zaman durmuş gibi geliyor geçmiyor sanki.
Melike0671 __dilce__ ne bende şuan 98 oldum ve Hindistan cevizi her geçen gün daha da sabırsızlanıyorum onu merak ediyorum 🙏🤰 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
_aren __dilce__ bana 20. Haftaya kadar zaman hiç geçmedi ama şimdi hissettiğim için sürekli zaman çabuk geçiyor :)
Lisakassandra __dilce__ kilonuzu asla sorun edipde kendinizi depresyona salmayın.Siz ne istiyorsunuzsa onuda yapın ve yiyin. Zaten bebek olduktan sonra kilolar gidicektir.🦋
_aren __dilce__ ben tüp mide ameliyatlıyım fazla beslenemiyorum ona rağmen aldım yinede, hiç kafanıza takmayın doğumdan sonra hepsi gider inşallah 🙏🏼
__dilce__ Lisakassandra herkes cok kilo aldın diyip duruyor ister istemez takıyorum .3ay var daha ne kadar kilo alcam diye düşünüyorum