Betullyillmazx Kızlar su duvara sürtünce yayılan beyaz köpükler var ya idrarım da iki gündür öyle yuvarlak beyaz parçalar çıkıyor. Sebebi ne acaba umarım anlatabilmisimdir 35+5 günlük hamileyim
MihrimahVeAnnesiii Betullyillmazx idrar tahlili verdiniz mi hiç ? Protein kaçağı durumunda köpüklü idrar oluyor diye biliyorum ama emin değilim üstte kalsın
Derya Betullyillmazx onun anlamı var diye biliyorm muhakak doktoruna söyleyin bunu genelde protein kaçağı varsa oluyor çünkü
Betullyillmazx MihrimahVeAnnesiii yok hayır istemediler ama herkes protein kaçağı demiş sanırım öyle bir şey teşekkür ederim 🌸
Betullyillmazx smg95 maalesef hiç acı kaşıntı yok öyle olunca daha çok korktum mantar olsa keşke herkes protein kaçağı demiş 🙁 teşekkür ederim 🌸
Betullyillmazx Derya tehlikeli bir şey mi acaba herkes öyle demiş bende korktum acilden gitsemmi ki doktorum mesajlarımı görmüyor çünkü 🙁 teşekkür ederim 🌸
Betullyillmazx Helena salı gününe randevum var ama acilden gitsem mi korktum şimdi 🙁 teşekkür ederim 🌸
smg95 Betullyillmazx o zaman arkadaşların dediği olabilir, korkmayın doktorunuz gereken tedaviyi uygulayacaktır, farketmeniz iyi olmuş, rica ederim 🌺
Derya Betullyillmazx ödem yapar aşırı derecede , tansiyon yapar farkedilmezse evet tehlikeli ama bu saate apar topar acile gitmeyin randevu gününüz yakınmış bekleyin