Nrtnerdl Arkadaşlar hangi hastaneye ne kadar gidiyosunuz ben Gebeliğimi yeni öğrendim doktor araştırması yapıyorum
Aysegulserdar Nrtnerdl Sincan koru hastanesine gidiyorum hüseyin pehlivan hocaya çok memnunum herşeyi detaylı bir şekilde söylüyor anlatıyor ve hastanenin başhekimi çok ilgili bi doktor Doğum paketi 3400 canım
Miray06 Ankara MEMORİAL hastanesine gidiyorum doktorum NESRİN FENER...Muhteşem bir doktor herkese tavsiye ederim.Doğum ücreti ise hastanenin 6500 tl.
Xoxox Sincan Koru Hastanesi’ne gidiyorum Dr.Hüseyin Pehlivan hocama görünüyorum. 20. Haftamdan sonra anlaştık hastaneyle 3400 lira ödeme yaptık herşey içerisinde. Tavsiye ederim doktorumdan da hastaneden de çok memnunum. Doktor tavsiyesi arayanlara Hüseyin beyi ve Kudret hanımı öneririm. Çok ilgili doktor ikisi de
Tubil Bende Ankara Memoriale gidiyorum doktorum Prof. Aygül Demirol doğum kontroller paket olarak 10 bini bulacak sanırım
Pelus Ayezdemir bende aynı şeylerden çekiniyorum ama testleri filan dışarıda yaptırınca da doktor kabul ediyor. İlla burada yaptıracaksın demiyor.
Esenglemir Ayezdemir biz en başından beri memoriale gidiyoruz . 1750 5. Muayeneye kdar ikili tarama tüm tahlilller dahil . 1750 de doğuma kadar olan tahlil ve muayeneler için ödüycez . Doğumdada 5500 6000 civarı
Ayezdemir Pelus ben 33. Haftamdayım dışardan yaptırdığım oldu ama doğumda elin mahkum, ne deseler yapıcaz orda. Bu cuma acile gittim bir gün yatış 1500 hesap çıkarttılar. Allahtan özel sigortam var.
Pelus Ayezdemir benim özel Sigorta da yok 😕😕 doğuma kadar olumsuz birşey çıkartmaz diye ümit ediyorum:)
Ayezdemir Esenglemir aynen benim de o civar tuttu ama bir kan uyuşmazlığı iğnesi 450 lira, normal doğum paketinde 1 gece yatış, oldu ki 2 gece kaldın bir gece sadece yatış 500 lira bu gibi ekstralar olmaz inş. dua edelim de☺️
Esenglemir Ayezdemir inşllah başka bişeye gerek kalmaz . Doğum ocakta bizim zam gelirse nizi etkiler mi