nedime09 Bişey sorucam 28 haftalıkken alltan muayene ve açılmaya bakmak doğumu tekltikler mi öyle duydum da 😔
cnn34 nedime09 alttan muayneden neden bu kadar korkuyo insanlar hiç mi ilişkiye girmiyosunz hamilelikte yani kötü bişey olsa doktorlar zaten yapmaz
Ebbruc cnn34 çünkü bazı arkadaşlar sağolsun postlara aman alttan baktırma düşük tehlikesi var, aman şöyle böyle diye saçma yorumlar yapıyo bu yüzden de insanlar korkuyo, neymiş teyzesi doktormuş neymiş yengesi ebeymiş , herkes yanlış bi onlar doğru
motherofcats benim doktorum hep alttan rahim ağzını ölçüyor doğuma kadar da ölçecek herhalde bir şey olmaz
uraz_ve_annesi- Ebbruc aynen öyle geçen biri çatı muayenesini anlatmış inanılmaz ağrı çektim şöyle bağırdım böyle kanamam oldu falan diye ister istemez insan korkuyor seninki kötü geçti diye herkesi korkutmakta bir vebal bence
Aybukeninannesi01 nedime09 kız alttan muayene korkulacak bişey değilmiş ilişkideki gibi düşün 2 saniyelik bişe ya çoğu insan abartıyor
Ebbruc uraz_ve_annesi- herkesin dayanma gücü , acı eşiği farklı ama insanlar ben acı çektim herkes çeksin kafasında galiba, bence bu kadar hassas şeyler burda paylaşılmamalı . Bende gamsız bi insanım acı çekmiyorum ama ister istemez korkuyorum işte
Umran__37 nedime09 gecen hafta banada alttan bakildi agrim yuzunden hic bisey olmadi korkma bu kadar 😊