[silindi] Rabiakltk5 Bu ağlatıcak gibi bişey değilde anlık geliyor hemen gidiyor özellikle ani hareketlerde oluyor 😥
Buser54 Benim hamilelik belirtimdi, sol taraftaydı sadece. Normalde kistim de oluyor benim ama kistte böyle bi batma yaşamamıştım. Raftan tabak almaya bile uzanamıyordum.
Hanife47 [silindi] canım ilk defa deniyoruz dedin belki vücudun adetten önce sperme alışmaya ve onu tanımaya çalışıyordur
minikmucizem_21 [silindi] olabilir 13 haftalığım bazen sadece sağ taraf kasıgım ağrıyor tek taraflı doktora sordum normal demişti dış gebelik olsa idi teste çıkardı diye düşünüyorum
[silindi] Pnrklk Yaptım doktor tüm belirtiler var ama <1,20 dedi regli bekle dedi hiç bişey anlamadım 🫣
afroditt [silindi] bende aynı durumu yaşadım adet olunca hiç ağrımazdi böyle sağ kasigima sanki bıçak saplanıyor gibi oluyodu sonra test yaptım pozitif çıktı biraz bekleyin sizinde çıkar inşaallah
[silindi] afroditt Aynı şekilde hepsini yaşadım tüm belirtiler var ama 1,20 çıldıracağım yani benim yaşadıklarım psikolojik olamaz çok keskin ağrılarım var regle 3 gün var diye mi çıkmadı diye düşünüyorum