Esra__28 39+2 deyim ilk hamileligim Allah nasip ederse bir kizimiz olacak. ben şunu merak edıyorum doğumdan 1 gun once veya o gun içerisinde neler yasadınız? hissettınızmı doğumunuzun yaklaştığını? neler yasadınız o an ne olur benide aydınlatın.. gun gectikce heyecanlaniyorum🥰
Deletedmom623737 Esra__28 39+3 de doğum yaptım bende ☺️ 1 hafta öncesinden beni gören herkes sen 1 haftaya kalmaz doğum yaparsın diyorlardı öyle oldu 😅 bende hissediyordum artık ve dediğin gibi içimde öyle bir heyecan vardı ki tarifi yok tam 39+3 olduğum gece sancıyla hastaneye gitmiştik 😅
Mmediha Esra__28 benim karnım sertleşip gevşedi saat 3 ten gece 12 ye kadar ama hiç sancı ağrı su vs yoktu. Ve bebeğim hiç olmadığı kadar hareketliydi çok yordu beni anladım geleceğini ☺️
Belacivciv Esra__28 Valla 41. haftada doğduğu için zaten hep ha geldi ha gelecek modundaydım. Öyle değişik bir his gelmedi bana😅
gamze443 Kızlar bende 30 unda sezeryan olucam içim çok buruk eşimle de aram çok bozuk kendimi çok yalnız hissediyorum çok endişeliyim bana da biraz moral verin 😞
Esra__28 Mmediha ne guzel rabbim hayirli evlat eylesin insallah benimkide baya hareketli, karnim surekli sertlesiyor ama sancim vs yok bakalim nezaman gelicek🙈
Dlr48 Mmediha yaaa benımde arada sertlesıyo karnım ama ben oyle barız bı acı sancı kasık agrısı bel agrısı olmadıgından yalancıdır dıyorum ama bıde bende dıkıs var rahımde
Zhrdr 39+4 olduk bugün, biraz önce nişanım geldi hafif bel ağrısı kasıklarda ağrı pöçük ağrısı başladı, Allah hepimizi kurtarsın inşallah bakalım ne zaman gelecek minik yavruş korku ve heyecan sardı şuan 🥺
Esra__28 Zhrdr seninde az kalmisss insallah daha fazla bekletmezler bizleri rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin insallah🥰 benim en son muayenemde 2 cm acikligim vardi onu duydugumdan bu yana cok heyecanliyim bakalim🙈
Mmediha Zhrdr korkmayın hurma yiyin ara ara ☺️ İnşallah güzel olacaktır nasıl düşünürseniz öyle olur korkacak bir şey yok ben yaptıysam herkes yapar 🙈
Zhrdr Mmediha ay Allah razı olsun kadının kadına verdiği desteği kimseler yapmaz Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah
Mmediha Dlr48 yani o sertleşme son zamanlar oluyor ara ara ama benim doğum başladığı gün 3 dakika 5 dakikada bir olmuştu. Bu kadar sık değilse takılmayın