Minigindunyasi Kızlar plasenta previa totalis olup kaçta doğum yaptınız yada doktorunx nezamn doğum olur dedi kaçınci hafta çok kafam karışık ne olur yardım edin
Doga_deniz Minigindunyasi hiçbi fikrim yok ama burda hep görüyorum bunu arama kısmından yazıp önceki postlara bakabilirsiniz
Narnur Merhaba plesanta prevıa var canım 32 haftalık hamileyim seninki hangisi tam bilmiyorum ama benim dr acil birşey olmadığı takdirde 37 de alırım dedi fazla bekletmem dedi
gozgozanne Minigindunyasi yok daha vurmadı canım demedi de öyle bir şey.36-37 gibi bebekler gelişimini tamamlıyorlarmış zaten
Narnur Minigindunyasi korkma inşallah birşey olmaz nerde dr gidiyorsun birde o şuan tam belli olmazmış sezeryan anında belli olur dedi dr bana 🤷♀️ BNde çam sakura ve Koç üni hastanesine gidiyorum sadece teşkilatlı bir hastanede doğum yapmalıyız normalde medipole gidiyordum bıraktım
Minigindunyasi gozgozanne Allah’ım saglikla sıhhatle kucağımıza almayı nasp etsin sizin doktor sizi korkuttumj ben iki doktora gidiyorm bir doktro beni öyle bir korkuttu ki travma yaşıyorum hala
csmaknc Minigindunyasi Kaç haftalık oldun canım benimkide rahim ağzındaydı tam sonra 29 da yukarı çıktığı öğrendik 32 de yine muayene olduk yukarlardaudı çok şükür