Ocean-blue Doga_deniz bende hamilelik öncesi gündüz gece kırışıklık önleyici peeling maske gül suyu fln uğraşıyordum. Şuan bı su vur bitti gitti tek hedefim sabah akşam diş fircalayabilmek
Ebbruc [silindi] sende de leke yokmuş bende seni engelliyorum 😂😂 kız diyarbakırda yaşıyorum ama güneşten nasıl kaçıyorum anlatamam yarım saat çıksam @Deletedmon00881 gibi kara olcam 😂
[silindi] Ebbruc oyy ben Diyarbakırliyim 😁 ama İzmir’de yaşıyorum sana bişey diyimmi sen kafanı çıkarma dışarı tahmin edebiliyorum engelleme beni 🥺
[silindi] Ebbruc ha bide lekenlenmedim evet ama özel bişey de yapmadım 🤣 genetik sanırım kıskanmayalim lütfen 🥺
baharsanci [silindi] mesajını yeni gördüm canım kusura bakma keçi sütlü sabun ölü deriyi temizliyo ve yüzdeki sivilce akne siyah nokta leke gibi şeyleri gideriyo ben Bayadır kullanıyorum yıkayıp nemlendiriyosun başka hiç bir şeye gerek kalmıyo ben ondan başka bişey kullanmıyorum uzun zamandır
Ebbruc [silindi] off benim anamında yüzü lekeli , benimde lekeleniyo 🥲🥲 lekeler için bi çözümüm yok henüz
Akira Cildi iyi temizleyip, iyi nemlendirmek yeterli. Ben lierac ürünleri kullanıyorum ve memnunum, özellikle yüz nemlendiricisinden. Bir de yaz kış güneş koruyucu kullanıyorum akne yapmayan ürünler var. Solante güneş kremi çok başarılı mesela.
Sevdanur522 [silindi] benim rutinim soyle beyaz sabunla hergun ve dusta yuzumu keseliyorum yikiyorum sonrasinda da zeytin yagi ile ovuyorum sonra tekrar yikiyip nemlendiriyorum hem kirpiklerik uzuyo hem cildim parliyo
ozgeozcan günlük bioderma temizleme jeli ile temizliyorum sonra la roche un toniği en son clinic nemlendirici krem haftada bir kil maskesi loreal in pembe olan yosunlu biraz kurutuyor cildi o yüzden ardından kağıt maske manikür yaptırmıyorum onun yerine mara peeling ardından mixup sürüp uyuyorum ve arada bir este nin gençlik iksiri serumunu sürüyorum saç için de haftada bir dax supergro maske yapıyorum ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi oluyor duşta saç sirkesi de kullanıyorum çıkınca boom butter ve urban saç spreyi 👌🏻 (biraz uzun oldu 😂)
Cgdm34 [silindi] bende 14 haftalık hamıleyım ciltte lekelenme olacak dıye cok korkuyorum 😞😞bebege zararı olur dıye onume gelen gunes kremını kullanmak ıstemıyorum ne onerırsın kızlar lekelenmeyı onleyecek gunes kremı kullanıp memnun kalan varmı🙏🙏
[silindi] Cgdm34 benim hiç korkum olmadı lekelenme olcak diye belki ondan olmadı ama genetik diyorlar ailede yoksa annene falan sor olmaz herhalde makyaj hiç yapmıyorum bi rimel ruj belki her akşam yüzünü kirden arindir peeling yap aşko tek ürün kullan 50 tane ürün sürme yüzüne bu şekilde benim tavsiyem ha imkanın varsa özel hastanede dermatologa git pahalı kremlerden merhemlerden al yoksa git gratise gül suyu al ,😁
Deletedmon00881 Ebbruc evet ben beyazım yani sarışınım kız, 29 yaşına girdim daha bir gün bile beyazlamak için bişey yapmadım 😃🤣