Menek16 Selam anneleerr anne olmak isteyenlerr denk gelenleriniz olduysa oğlumuzun ismi Yağız olacaktı taaa ki düne kadar eşimin aklı bir anda bulandı kararsızlıklara düştük 😬 oylarınıza talibiz doruk egemen yağız ata atahan enis asil
DemirinAnnesiiii Menek16 bebeğin ile konuşur iken adı ile hitap etti isen değiştirme bence eğer etmedi isen de doruk adı güzel ama yağız ismininde bi al benisi var gibi geldi bana bir an
Menek16 DemirinAnnesiiii ismiyle sevdik evet aklımız bulanmasına ragmen şaşırıp hala Yağız dediğimiz de oluyor dünden beri ama düşüncelerdeyiz yine de teşekkürler katılımınız için🥰
DemirinAnnesiiii Menek16 valla canım bence değiştirme tabi yine son karar senin.. ben 17. Haftada cinsiyetini öğrendim o günden beri hep Demir diye seslendim sevdim mesela şuan adı ile seslenince direk tepki veriyor
Menek16 DemirinAnnesiiii ismine tepkiye hiç denk gelmedim ama es kaza babası ve ben dışında biri dokunursa elini inatla ittigine çok net şahit oldum🙈 bugün bilhassa halasıyla inatlaştıgında da emin oldum hissediyor gibi kimseyi dokundurtmuyor 🥹😀
DemirinAnnesiiii Menek16 yerim ya kurban olduğum i 😍 valla karar sizin canım yeter ki sağlıklı olsun da Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🙏🥰
Menek16 DemirinAnnesiiii aminn hepimiz saglıkla huzurla kucagımıza alalım hayırlı saglıklı uzun ömürlü olsunlar inşallahhh😍
hepoyleolurzaten Menek16 Hepsi de çok güzel isimler, Yağız da öyle 🤗 Ama çok kararsız kaldıysanız, ben oyumu Ata’dan yana kullanıyorum. Oğlumun ismi 🥰
Menek16 hepoyleolurzaten Çok teşekkür ederim katılımınız için sevgiler 🥰 Rabbim evladınızı bagıslasın 🌸
hepoyleolurzaten Menek16 Ben teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🙏🏻 Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, sağlıkla analı babalı büyüsünler 🤲🏻🥰