Yasemin8892 Nurellaaaaaa Rabbim nasip ederse Hümeyra koyucam Temiz pak akıllı huzur veren kadın anlamında Peygamber efendimiz hz Muhammed (SAS)eşi hz Aişe annemize hümeyra diye seslenirmiş rabbim nasip ederse inşaallah niyetim bu yönde
BRUTAL-BETTY Adem anlamı Cennet bahçesi demek değil adn Cennet bahçesi demek Aden ALLAH’IN KURAN’DA Lanetledigi kavim olarak geçiyor 🤷
Nurellaaaaaa BRUTAL-BETTY aaaaa gerçekten mi kuranda aden cennet bahçesi yazıyordu , çok araştırdım ama
BRUTAL-BETTY Arya Alya Aysima Ayliz Alisa Eliz Elisa Laren Lina Duru Belis Masal Bunlar seçenekler arasında 🙈ama bi türlü karar veremedik
Nurellaaaaaa BRUTAL-BETTY ben bakıyorum her yerde aden yazıyor , sizin dediğiniz Adem ismi Allah’ın yarattığı ilk insan olarak geçiyor bilgi eksikliği yada yanlışlığı olabilir
BRUTAL-BETTY Nurellaaaaaa kuran da Aden olarak geçmiyor açıp bakabilirsiniz isterseniz adn olarak geçiyor tabi insanlar bu ismi koyabilir karisamam
zzeliizz İkiz kızlarım var. Seçenekler Vera pera , İkra Zümra , berrak yaprak, Serra Berra , mevsim iklim , yagmur toprak, Nil İdil , minel mihra idi. Tercihimiz minel mihra oldu.