RabiaKaratas Kızlar şehir hastanesinde duş alma imkani var mı? Varsa alabildiniz mi ? Ben havlu seyahat boy şampuan falan koydum ama ?
Neslikra06 RabiaKaratas var 34 gün önce orda doğum yaptım odam tek kişilikti banyo da vardı temizdi de ama ben yapamadım rahatsızdım yani ayağa kalkamıyordum yoksa bende havlu falan götürmüştüm yaparım diye nasip olmadı,ama yapabilirsin sıkıntı yok
KkubraOz RabiaKaratas var canım ben 3 hafta önce covid yüzünden orda yattım duş vardı odamın tuvaletinde
Tugceonur RabiaKaratas 1 yıl önce doğum yaptım yapabiliyorsun tabiki odalar ayrı banyon falan var şuan 2 inci gebeliğim yine orda doğum yapıcam inşallah
RabiaKaratas Tamam kızlar çok teşekkür ederim. Malzemeleri cikarmiyim o zaman çünkü duramam duş yapmadan. Ha birde yaninizda kalacak rekafci icin nevresim falan koydunuz mu ? Benim eşim kalacak uzerine ortecek bisey koysam mi diyorum kararsiz kaldim
Neslikra06 RabiaKaratas üstüne örtecek bi çarşaf olsun al bence benim annem kaldı yanımda uyuduğu zamanlarda hırkasını falan örttü ben aklıma getiremedim bişey almayı bir gün kaldım zaten ama yinede götürsem iyi olurmuş