Bukiiiiiiii Kizlarrr kuzenimin nisani icin ilk defa oje surdum ya birwz agir koktu halada kokuyor bir seybolmaz dimi 29 haftaligim oje suren varmi gebelikte ya kokusu normalmi bu kadar
Nskyhn Bukiiiiiiii ay hayır tabiki ben her gün sürüp değiştiriyorum maniküre pediküre falan gidiyorum. Ona bakarsan şampuan deterjan hiçbir şey kullanmayalim
Nnanaa Bukiiiiiiii ben hep sürüyorum sürerim de bence sorun olsa doktorlar uyarırdı zaten. Şu an daha hassas olduğu için duyularınız sizi rahatsız etmiştir sadece😊
Bukiiiiiiii benimmdunyamm kimyasal ya kuzum sonucta wcden sonra temizlioruz vajinayi ellerimde oje ondam korktum biraz
Bukiiiiiiii Nnanaa Ayyy sagolun korktum bi an desim kimyasal bu zarar veririmi bebeisime diye cok sukur o zaman
Bellacaio Bukiiiiiiii ben su bazlı kalıcı oje yaptırıyorum. Hiç bir sakıncası oldugunu sanmam doktorum da oje ile bir detay vermedi, saç asla boyama dedi ama. Neyseki boyamıyorum. Oje ile ilgili negatif bisi olsa soylerdi kesin
Deletedmom727272 Bukiiiiiiii aşırı solumadan sürerseniz sorun yok bir kaç kimyasaldan uzak durmaz lazım ojede Formaldehit, toluen, fitalat flormar pastelde falan bunları 3üde yok
Deletedmom727272 Bukiiiiiiii yok çiçeğim 3free diye geçer onlar için rahat olsun, zaten huzursuz olursan silersin bebeğe hiç zararı yok🎈🎈