Omev Kızlar bugün doktora gittim doktorum rahim kısalığımın olduğunu söyledi 31-32 cm dedi 25 altı tehlike, olduğunu söyledi. Tedavi amaçlı fitil verdi. Bu durumu yaşayanlar var mı?
myangelson Omev ben 20. Haftada 8cm e kadar düşmüştü acil dikiş atıldı 13mm e çıktı daha sonra tekrar 4mm e düştü ikinci kez dikiş atıldı 45mm e kadar çıktı suanlik bir sıkıntım yok çok şükür. Senin kaçıncı hafta?
Omev myangelson 13+3 sağlıkla almak nasip olur kucağına inşallah, doktorum ölçün kötü değil ama önden önlemini alalım yarın bir gün sorun olarak çıkmasın karşımıza dedi 🥹
myangelson Omev amiin cümlemize nasip olsun inşallah 🤲🥰 çok iyi bir doktor farketmiş erkenden tedbir alınması iyi benimki ilaçlarla düzelmedi çok düştü ve 2cm e yakın açılmam olduğu için dikiş atıldı sen dinlen sürekli yat belki doktor da söylemiştir
Omev myangelson doktorum dinlen yat demedi hiç bana, 1 ay sonra kontrol edicem dedi duruma göre hareket edicez, sen bunu düşünme dedi. Kötü bir durum yok dedi, normalde kaç olması gerekiyor ki?
myangelson Omev normali 35-40mm di sanırım 25 in altına inince genelde dikiş atıyorlar benim gibi bildiğim yani
elaesrbrk Benimde 30 ölçüldü dinlenme ağır kaldırma yorulma vs dedi cinsel ilişki yasak. İşlerimi dinlene dinlene yaptım dikkat ettim kısalma olmamış 30. Haftamdayim 23. Haftada öğrenmiştim
Angels21 elaesrbrk benim de 24. Haftamda 27mm olarak ölçüldü sonra 30 oldu 28+0 da gittiğimde 33mm oldu ama karnımda bebeğin olduğu tarafda sertleşmeler oluyor bu normal mi yoksa kasılma mı acaba
elaesrbrk Angels21 bilemiyorum ama bu haftalarda bendede böyle Sanko bebek toplanıyor dönüyor gibi değişik hissediyorum. Yinede doktorunuza danışın tabi mesela geceleri akşama doğru karnım sertleşiyor sabah daha yumuşak oluyor nedendir bilmem
Ball1903 25.hafta da 31 di 29 da bir anda 15 e düştü siz yine de dikkat edin çok ağır kaldirmayin uzun yürüyüşler yapmayın ben pek dikkat etmedim şimdi ödüm kopuyor