Bebeto_aleyna Kızlar doktoruma sordum ama geri dönüş alamadım burdan danışmak istedim hamileliğinde midye yiyen var mı ?
Muzlupuding Bebeto_aleyna ben yedim hatta canım öyle istedi ki baya yedim doktorum çok yeme dedi ama biraz ipin ucu kaçtı sanırım ama sonra kontrole gittim bi sorun yok bebek iyi demişti 😅 tabi siz yinede az yiyin
Deletedmom7373700 Bebeto_aleyna yenmemesi gerekiyor. Ağır metal içeren bir yiyecek ve hepatit a riski var. O sebeple gebelik boyunca tüketilmemesi öneriliyor
Derya Tugba1106 Sadece midye için değil ama genel olarak dediklerinizi internetten iki saniyede olsa araştırın çünkü hiç ummadığımız yemeklerin olmadığımız etkileri olabiliyor riske atmaktansa iki saniye bakmak daha mantıklı🌸
Bebeto_aleyna Ayfertufan içerisinde ağır metal olduğu için önerilmiyor normalde şimdi dönüş yaptı bi kaç tane yiye bilirsin dedi
Merveofs Zararı var deniyor aslında ben de pek sevmem ama aşırı canım istemişti ve yemiştim bir kez şükür bir şey de olmadı bebeğim gayet sağlıklı 😊
Leo2020 Arkadaşlar midye normalde de önerilen bir yiyecek değil ağır metal içeriyor. Ayrıca dışarda satılanlar ne kadar temiz yapılıyor o da belli değil. Tavsiyem yememeniz üzerine. Ama çok canın çektiyse bir iki taneden de bir şey olmaz bence 😌
[silindi] Bebeto_aleyna çok pis bir hayvan denizin bütün pisliğini ağır metallerini topluyor regl oluyor ve çok da hijyenik olmayan koşullarda içi dolduruluyor. Bi iki tane yiyip nefsinizi köreltin ama abartmayın. Ben de çok severim ama çok aşermezsem yemeyi düşünmüyorum
Deletedmom52620 Bebeto_aleyna bende yedim ama sakatat gibi ürünler hamilelikte önerilmiyor ama ben yedim inşallah birşey olmaz
Eylulsmom_02 Bebeto_aleyna ben abartmadan canım çok çekti die 4 5 tane yemiştim o zaman 6 haftalıktım yiyen arkadaslarım halen var abartmadan yiyorum vs diyolardı ama korka korka sırf canım çekti die yedim temiz di aldımız yerde