hulyadmrll Devletten sıra bulamıyorum bildiğiniz özel hastane ya da başka öneriniz var mı yardımcı olur musunuz
Omay0707 hulyadmrll canısı bende yaptırcam 2 hafta sonra selcuklu tıp fakultesinde randevu var ve cihazları daha iyimiş ben oradan aldım
Omay0707 m060918 vallahi oradaki cogu doktor iyi bence randevu varken kaçırmayın gidicekseniz 1 ve 4 temmuz için vardı
hulyadmrll Omay0707 11+1 buralı değiliz o yüzden pek bilmiyorum eşimin görevi burda Seydişehir deyiz burda da ikili tarama yapılmıyor Konya’ya gönderdiler
Omay0707 hulyadmrll bende akören dye bir yerdeyim😂 Canım gogleden selcuklu tıp randevu yaz oradan al haftan yetiyor 1 ve 4 temmuzda randevu var inşallah bitmemiştir
Fatihinannesiii Benim eşim çalışıyor Selçuk tıp da ama bana bile randevu alamadık . Yogunuz diyorlar öncelik tanımıyorlar çalışanımizsin diye
hulyadmrll Dilekmm91 MHRS den bakıyorum belirli yerler çıkıyor bu hastanelerden nasıl randevu alabilirim
Omay0707 hulyadmrll evet orada söylüyorlar doktoru ama hepsi ilgili sorun olmaz inşallah 😊1ine bende oradayım