Eliferimm XGoncaa biz dün bebeğimizin alışverişini yaptık, burda babymall da var çok güzel ürünleri var ama anlamsız pahalı geldi bize. Biz kıyafet olarak genelde civili tercih ettik e bebeğe göre daha çok çeşit vardı. E bebekten de aldıklarımız oldu.
Pnrsnl XGoncaa peki mağazaları var takımlar 50 TL falan çok daha uygun şeyler de var ben çoğu şeyi irfan almıştım isterseniz bakabilirsiniz
Deemetibostnci XGoncaa civilden toplu alışveriş yaptım çok memnun kaldım kasada da indirim yaptılar çok iligiler Di ürünleri de harika piyasanın altı kremleri mi şampuanlarımı bile aldım tavsiye ederim
ozumunannesi Eliferimm baby mall a gittim ben de gereksiz pahalı e bebek ağırlıklı yaptım alışverişimi + lcw.
MeyraEylulBallisi XGoncaa ben hep lcw den alıyorum. Ara sıra defacto ve civildende alıyorum defacto ve civil evet güzel ama lcw nin ürünleri baya kaliteli ve çok güzel 😍
Eliferimm ozumunannesi Evet çok güzel şeyler vardı ama civilde de gayet güzel ürünler var ordan da çok güzel kıyafetler aldık bizde :) lcw da bizim burda 1+ kıyafetler vardı yenidoğan göremedim ben ama ürünleri güzel
MDeniz42 XGoncaa ebebek öneriyorum canım özellikle internetini Hepsiburada da aşırı indirim oluyor 22 TL olan zıbınları 12 TL ye aldım. Hastane çıkışları da 23 TL 38 TL civarında aldım etiketleri 65 iken…
MDeniz42 Deemetibostnci öyle mi ben civil e bebek aldım hep LCW de çok pahalı geldiği için tercih etmedim
Dark XGoncaa tamamen bebek bilmiyorum ama LCW bebek ve DeFacto bebek kısmı güzel. Takip edip alınabilir
Acemianneee08 XGoncaa bence Waikiki en güzeli kuzum yumuşaklığı kalitesi çok iyi . Yıkanınca da küçülmüyor. E bebek biraz çekiyor haberiniz olsun