Seymaylaylom Sezaryen günü verildi çok heyecanlı geçiyor artık çok zor yatmak kalkmak dönmek ayakta durmak
DamlaMia Hlya-1125 hareketli fakat eskisi kadar sert hareketleri yok doktorda yeri daraldığı için dedi
GamzeGuzeller Sinemmmonurr bir kaç gün önce bende de vardı o ve arada regl ağrısı geliyor sonra geçiyor sanırım yalancı sancılar, bol squat ve hareket içerisindeyiz hayırlısı artık
mmiross 38+2 ye pazartesi gününe sezeryane gün aldık, fakat normal yoldan gelecek diye korkuyorum resmen. Felaket bir bel ağrısı çekiyorum. Açılmam da vardı fakat bebeğin kilosu ve çatı darlığı sebebiyle sezeryane karar verdik😔yatmak kalkmak oturmak vs cok cok zor bu günlerde
miniksevdam__ 38+2 kızlar zaman durdu sanki havalar çok sıcak dayanamaz olduk bir an önce sağ salim doğsun diye dua ediyorum 😒
hilal2022 Benim adet ağrısı gbii ağrılarım oluyor ama geçiyor ayaklarım ağrıyor bazende normal doğum için bekliyorum ☺️
Serifemm 38+5 olduk bizde.Normal doğum için beklemedeyiz. Mide bulantısı oldu bugün nedense.Arada belden ağrı geliyor.
Yamanikomm 38+2 , kasık ağrısı cok var , adet ağrısı gibi yanmalar , sürekli tuvalete gidiyorum bir de halsizlik başladı cok uykum var İnşallah normal doğum olur onun icin bekliyoruz şuan sancı yok açılma yok Allah hepimize sabır versin😃
Esincapkin Ay valla çok zorlaniyorum 38+5 normal gelsin diye bekliyoruz karnim aşırı sertlesiyo canim aciyo yatmak kalkmak zor tuvalet desen 20 dk da bi falan Allahım sağlıkla gelsinler inşallah